Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Invester i en kontinentalseng til soveværelset og få en tiltrængt nattesøvn

Invester i en kontinentalseng til soveværelset og få en tiltrængt nattesøvn

Skrevet af 
annonce billede

Som nybagt forælder er det enormt hårdt i starten. Vi skal hurtigt vænne os til ikke at få nær så meget søvn som førhen, og vi har et lille vidunder som vi skal være opmærksomme på.

Generelt er hele følelsen af at blive forælder ganske overvældende. Det kan derfor en gang imellem være ekstra tiltrængt lige at tage en lille lur, imens far tager over. Her bør du overveje at investere i en kontinentalseng – på den måde er du sikret dig en god, behagelig lur som du fortjener.

Når mor har brug for en lur

Der går en masse følelser igennem kroppen på os, når vi skal til at være forældre. Der er dog intet, som kan forberede os på, hvad det præcist indebærer, før vi står i det. Det er det mest fantastiske i hele verden, men det er bestemt også hårdt.

Mange forældre skal passe et nyfødt barn samtidig med, at der er meget lidt søvn at hente. Selvom det til tider kan føles enormt overvældende, så er det en tid, du nok skal komme igennem. Det vil overraske dig, hvor meget kroppen egentlig kan klare, når det kommer til stykket. Det betyder dog ikke, at en lur i ny og næ ikke kan være enormt tiltrængt.

Det kan også være, at du og din partner aftaler at I skiftes til at være vågne om natten, sådan så en af jer i hvert fald kan få sovet igennem. Det duer dog ikke, hvis du alligevel ikke kan sove, fordi din seng ikke er behagelig nok. Måske er det på tide at investere i en ny.

Et godt bud er at overveje en kontinentalseng. Her får du ekstra komfort og støtte, og du vil helt sikkert sove betydeligt bedre end før, hvis din gamle seng ikke var så god. Du kan komme til at sove godt i en kontinentalseng, så det er værd at prøve, synes du ikke?

Du bliver en bedre forælder med lidt mere søvn

Selvom det ikke er søvn, du får mest af, når du er nybagt mor eller far, så er det alligevel vigtigt at prioritere, når nu det er muligt. Du vil være en bedre forælder, hvis du har lidt søvn at løbe på, og det er derfor vigtigt, at du husker at tænke lidt på dig selv. Også selvom det selvfølgelig er barnet, som er førsteprioritet.

En god seng kan i den grad gøre underværker for både dit humør og dig generelt som person. Kontinentalseng er noget som mange vælger, fordi der er flere lag, og fordi det giver den komfort og støtte, som vi kan have en tendens til at efterlyse i andre senge. Hvis du klikker på det overstående link, så vil du kunne finde et stort udvalg af disse senge, så du kan få et bedre indblik i, hvad for en seng du præcist bør anskaffe dig.

Fordelen ved disse senge er ikke kun komforten men også, at du kan anskaffe dig denne fantastiske seng til en ganske rimelig pris. Som nybagt forældre, så er det ikke altid, at pengepungen er fyldt op, eftersom mange af pengene selvfølgelig går til det lille vidunder. Her vil det være en rar fornemmelse at kunne spare nogle penge men stadigvæk få noget, som er i ordentlig kvalitet, og som du vil være glad for at benytte dig af.

Nyd godt af din nye kontinentalseng

Med en god, stor seng så vil du også blive glad hver gang du træder ind i soveværelset. Måske får du ikke sovet i så mange timer ad gangen grundet din nyfødte baby, men om ikke andet så vil du i hvert fald kunne sove behageligt - Og det er dét som tæller i sidste ende.

Alle har brug for søvn, og selv hvis du skal have det lidt her og der, så er det bedre end ingen søvn. Når du lægger dig ned i din nye seng, så vil du lynhurtigt falde i søvn, da det vil føles som om, du sover på en sky. Det er en enormt rar og velfortjent følelse, som alle nybagte forældre fortjener at prøve. Det skaber betydeligt mere overskud i din hverdag, og så må dig og din partner skiftes lidt om, hvem der skal kunne sove igennem natten den pågældende nat.

Uanset hvad, så vil du få meget mere ud af tiden med din nyfødte, hvis du også selv føler dig en smule veludhvilet bare en gang imellem.

Skrevet af HERUNDER FINDER DU DIN PRIVATE JORDEMODER, DIN DOULA, DIN SCANNINGSKLINIK M.M. - UANSET HVOR DU BOR I DANMARK.

PRIVAT JORDEMODER
DOULA
GRAVIDITETSSCANNING
FØDSELSFORBEREDELSE
EFTER FØDSEL