Om Min-Barsel.dk

 

   

Kære læser - Velkommen til Min-barsel.dk

Som mor og som far har man det privilegium at skabe sin egen virkelighed af, hvad det vi sige at være forælder og som familie skal man blive enige om, hvordan man vil have, at livet i familien skal udfolde sig. - Der er et utal af måder at være familie på, men der er kun unikke måder at være forælder på. 

Alle steder fra bliver vi bombarderet med informationer omkring hvordan vi bør være og hvordan vi bør opdrage, og derved er der en risiko for, at vi kommer for langt væk fra vores egen kerne og vores egen mavefornemmelse. 

Det er vores håb, at du finder hvad du søger her på Min Barsel og, at du gør dét du finder til dit eget.

Min-Barsel.dk er et såkaldt informationssite og med mere end 2000 artikler - og 100 forskellige skribenter, hører sitet til blandt landets største for gravide og barslende. Derved føler vi også at vi har et stort ansvar for hvordan informationerne bliver serveret.

Min-Barsel.dk tilbyder en bred vifte af emner der er relevante for gravide og barslende, mødre, fædre, bedsteforældre. Men også forskellige behandlere, jordemødre og andet fagpersonale læser interesseret med på hinandens artikler, og flere har fundet frem til hinanden gennem Min-Barsel.dk og samarbejder og sparrer med hinanden på kryds og tværs. 

Min-Barsel.dk skiller sig ud ved også at formidle en lidt mere alternativ vinkel end den gængse. Fordi min-Barsel.dk er for alle og fordi vi gerne vil give dig som læser en bred synsvinkel at se ud fra. Hvis du har kigget lidt rundt på siderne vil du vide, at der er mange artikler der gør op med tendenserne i samfundet. - Åbner op for stillingtagen til en lang række spørgsmål, som du som forælder skal mærke efter omkring, hvad der er det rigtige for netop dig og dit barn.

Det kunne f.eks være; at føde på hospital eller at føde hjemme, samsovning eller at sove på eget værelse, vaccinere eller ikke, penicillin eller homøopati, hjemmepasning eller institution og mange andre spørgsmål som alene du kan tage stilling til. 

Da jeg gik på barsel i 2009 med min førstefødte, savnede jeg et site med samlet information, som henvendte sig til barslende og gravide og det blev startskuddet til Min-Barsel.dk. 

Min uddannelse indenfor det pædagogiske og min interesse indenfor sundhed samt mine egne erfaringer med to graviditeter, to barsler og to fødsler (heraf ét ved akut kejsersnit), har lagt kimen til det Min-Barsel.dk er i dag.

Lige som mine børn, har Min-Barsel.dk fået vokseværk, og passionen for at inspirere gravide og barslende er større end nogensinde.

Vi er så heldige, at nogle af landets dygtigste eksperter inden for en bred vifte af relevante fag, skriver artikler for os, for at inspirere netop dig!

Rigtig god læselyst!

 

Pia Engsted Nissen,
Redaktør på Min-Barsel.dk

Reklamebeskyttelse   miljoe pakning badge 100x100 clean ocean logo 100 Vi Holder Afstand Sparpaavandet maerket w150  affaldssorterings maerket onlineetikmaerke Visparerenergi maerket w150    online tryghed logo aux1pp folkelisten