ZoneterapiFind en Zoneterapeut dit område, nederst på siden

Zoneterapiens fortræffeligheder til mor og baby

For nogle er zoneterapi en af de bedst bevarede hemmeligheder. Zoneterapi kan være behandlingen som gør forskellen for både mor og baby.

For mange, både store og små er fødslen en krævende proces. Måske også for dig, din baby eller jer begge to? Som mor kan du have glæde af zoneterapi, både før, under og efter din graviditet. Både til at få forløbet til at blive mere gnidningsfrit, men også til, hvis der skulle komme udfordringer undervejs. Zoneterapi er en blid behandlingsform, også for din baby og en god måde at balancere, forebygge og lindre ubalancer. Hos jer begge to.

 

Graviditetsgener og fødslen

Mange graviditetsgener kan forebygges eller lindres med zoneterapi, også fint til lindring under fødslen. Zoneterapien kan være med til, at du slapper bedre af og tage toppen af de værste smerter. Med zoneterapeuten kan du kan også dele dine tanker om din kommende fødsel og om din rolle som kommende eller nybagt mor.

 

Zoneterapi til mor efter fødslen

Og nu til, hvad dit udbytte kan være af zoneterapi efter din fødsel. Zoneterapi kan hjælpe dig med at genvinde energien efter fødslen. Når du genvinder energien så får du mere overskud. Med mere overskud kommer roen. Roen til hurtigere af finde dig selv igen og være lige netop den mor du har drømt om og ønsker at være for din baby. Ro smitter. Er du rolig, så kan det være med til at tage toppen af din babys uro og gråd.

Zoneterapi er også en udrensning af kroppen eller lad os kalde den en rengøring af kroppen. Så zoneterapien kan også være med til at stabilisere og styrke din krop efter fødslen. Ligeledes er det nærliggende at din krop også får den rette næring suppleret med vitaminer og mineraler. Hvis du ikke allerede tager vitaminer og mineraler, så vend det med din zoneterapeut og bliv vejledt.

 

Zoneterapi til din baby

Din baby kan have glæde af babyzoneterapi i mange sammenhænge, også forebyggende. Som regel når maven driller eller søvnen udfordrer. Det kan også handle om forstoppelse eller andre fordøjelsesproblematikker, kolik, uro, tænder der er på vej eller ører som smerter eller noget helt andet. En ubalance af den ene eller anden slags som gør, at din baby ikke trives optimalt.

Den yngste baby jeg til dato har givet zoneterapi var 2 dage gammel. Typisk er de fra 7-14 dage og opefter.

 

Zoneterapi til mor og baby

Udover at du som mor kan få zoneterapi, så kan din baby enten selv få zoneterapi eller gennem dig (moderen) ved at ligge på din mave, mens du får zoneterapi. Prøv det med din baby på maven og oplev, hvilken effekt det har på dig. Og på din baby.

 

Valg af zoneterapeut

Zoneterapeuters erfaring er meget forskellig. Spørg ind til den enkelte zoneterapeuts viden og erfaring. RAB behandler (Registreret Alternativ Behandler) skal løbende opdateres fagligt og hvis I er medlem af Sygeforsikringen ”danmark” eller har en sundhedsforsikring via jobbet, så kræver det en RAB behandler. Personligt er jeg RAB registreret zoneterapeut og står bag virksomheden Babyzoneterapi.dk. Jeg har indtil videre knap 25 års erfaring med at give babyzoneterapi. Halvdelen af tiden (12,5 år) på fuld tid, hvor jeg har cyklet fra baby til baby. Så jeg har haft mange babyfødder i mine hænder og mange kilometrer i mine ben gennem årene.

Det var lidt om zoneterapiens fortræffeligheder til mor og baby. Nu er det op til dig nedenfor at finde en zoneterapeut i dit nærområde. Enten en zoneterapeut med klinik eller en udkørende zoneterapeut.

Den cyklende babyzoneterapeut Helle Munk