Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

 

Privat Jordemoder Syd- og Sønderjylland - Oversigt

Vi oplever en stor efterspørgsel på private jordemødre. Det sker i takt med, at vilkårene på hospitalerne bliver stadig ringere for jordemødrene og dermed også for de fødende.

Mange jordemødre sadler om i disse år og bliver privatpraktiserende jordemødre, og mange etablerer også deres egen jordemoderklinik.

Når du har din egen jordemoder, kan du enten føde hjemme hos dig selv, føde på jordemoderklinikken eller tage din private jordemoder med på hospitalet hvor hun vil være der for dig under hele fødslen. 

En af fordelene ved at have sin private jordemoder er netop, at hun udelukkende er din jordemoder; du skal ikke dele hende med flere andre fødende, som normalt er tilfældet når du føder på hospitalet. 

Hun kender dig på forhånd, da du har valgt hende, og I har sammen lagt en plan udfra dine ønsker til hvordan din drømmefødsel skal være. I har også lagt en plan for, hvad I gør, hvis det nu går anderledes. 

Der er lavet undersøgelser omkring kendthedsfaktoren, altså det, at den gravide kender sin jordemoder på forhånd og statestikkerne viser, at der ses færre medicinske indgreb og færre komplikationer, når den fødende kender sin jordemoder. Det skyldes at den gravides tryghedsfaktor spiller en væsentlig rolle i fødslens forløb. 

Herudover går jordemoderen ikke hjem før amningen er etableret og alle spørgsmål omkring det nye familiemedlem er blevet stillet. 

Bor du i Sønderjylland og har brug for en privat jordemoder i dit område, så finder du herunder en oversigt over private jordemødre i Sønderjylland.

Er din jordemodervirksomhed/klinik ikke på listen, kan du tilføje den her                         TILFØJ GRATIS PROFIL

Privat jordemoder Mette Byskov har mange års erfaring som jordemoder. Gennem sine 20 år på fødeafdelingen i Esbjerg, har hun udover arbejdet i jordemoderkonsultationen og på fødestuerne, haft forskellige funktioner, som blandt andet hjemmefødselsjordemoder, livstilscoach og sorggruppeleder.

MitJordemoderi er professionel og omsorgsfuld service til dig, der er gravid eller har et spædbarn. Anja har stor erfaring med gravide og nybagte forældres behov for støtte, samtale og mere konkrete behandlinger såsom massage, hindeløsning, akupunktur og fødselsforberedelse.

Barselsmotellet skaber trygge, eksklusive rammer for jeres første tid med baby og modtager med den største glæde alle nybagte forældre, som ønsker at tilbringe de første dage efter fødslen i fred og ro, med erfarent personale til rådighed 24 timer i døgnet og ingen bekymringer om husholdning.  

Jordemoder.net Fremhævet

Karen Bøhrnsen er mor til 6 og passioneret jordemoder, der går ind for den naturlige fødsel. Hun mener, at den uprovokerede, spontane fødsel er det mest optimale udgangspunkt for både den nyfødte og for resten af familien.

(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize