Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

 

Doula København - Oversigt

Doula oversigt København

Er din virksomhed/klinik ikke på listen, kan du tilføje den her                         TILFØJ GRATIS PROFIL

Det er mit kald at hjælpe jer der venter barn med at få den fødsel, I drømmer om. En fødsel, der får jer til at vokse som mennesker og som giver den bedste energi og ballast til at komme godt fra start som forældre til det lille nye barn.

Doula Mette Marie Kallehauge arbejder på og i områderne for Rigshospitalet, Hvidovre Hospital, Herlev Hospital og ved hjemmefødsler i områderne. Sammen med doula Anne Bauer er hun en del af Manna Fødsel.

 

En blid begyndelse med doula Tilde Thordahl Have. Tilde er med hele vejen igennem graviditet og fødsel - med særligt fokus på jeres individuelle behov som forældre.

Manna fødsel er forberedelse, støtte og omsorg til dig og din partner før, under og efter din fødsel. At føde naturligt kan give dig selvtillid og styrke til at vokse ind i moderskabet. Vi tror på – og ved at alle kvinder kan føde naturligt, og det er her vi hjælper dig hen.

ula Karina Isolde Balslev tilbyder fødselsforberedelse og fødselshjælp der er baseret på et solidt holistisk og evidensbaseret fundament. Karina ser det som sin fornemste opgave at hjælpe jer med at skabe en tryg og mindeværdig fødselsoplevelse.

 • Kontakt     Copenhagen Doulas - Fødselscoach, doula, kostvejl. Karina Isolde Balslev
      Kirketorvet 16, 4760 Vordingborg
      +45 4095 0786
      karina@trygfoedsel.dk
      copenhagendoulas.dk
  Jordemoder Sophia
Anna Bauer Andersen arbejder på og i områderne for Rigshospitalet, Hvidovre Hospital, Herlev Hospital og ved hjemmefødsler i områderne. Sammen med doula Mette Marie Kallehauge er hun en del af Manna Fødsel.


 • Kontakt

  Manna Fødsel
  Anna Bauer Andersen
  tlf:2661 5621
(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize