Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

 

Privat Jordemoder København - Oversigt

I København er det meget populært at have en privat jordemoder med til fødslen. I det hele taget er interessen for at have en privat jordemoder ved sin side under fødslen steget markant, bare i løbet af de sidste par år. 

Det giver tryghed at vide, at du har din helt egen jordemoder til at bistå dig gennem fødslen. En jordemoder som du har lært at kende inden fødslen, og en jordemoder som kender dig og dine ønsker og er opmærksom på dine behov under fødslen, uden at du eller hun skal tænke på andet end at bringe dit barn sikkert, roligt og trygt til verden.

Bor du i København og søger du en privat jordemoder i København? Så finder du en oversigt over private jordemødre i København herunder. 

Er din jordemodervirksomhed/klinik ikke på listen, kan du tilføje den her                         TILFØJ GRATIS PROFIL

Meyermetoden er en vemestringsmetode udviklet af jordemoder Heidi Meyer Vallentin. Metoden bygger på akupressur, guiding og modulering af smertesignaler, som bevirker at fødende opnår en genvej til afspænding og følelsen af kontrol og samarbejde med deres partner under fødslen.  

 • Kontakt     Meyermetoden - jordemoder Heidi Meyer Vallentin
      Islandsbrygge 36 - 2300 Kbh S
      +45 26 740 201
      tr@trinejuul.dk
      meyermetoden.dk
  Jordemoder Heidi Meyer Vallentin

Hos Maies tilbyder vi aquagym for gravide, fødselsforberedelse med og uden fysiske øvelser, jordemorderundersøgelser, akupunktur, barselsbesøg og ammehjælp. 

 • Kontakt     Maies - Jordemoder Henriette Madsen
      2700 Kastrup
      +45 2425 7010
      info@maies.dk
      maies.dk
  Jordemoder Henriette Madsen
Hos jordemoder Tara Ravn møder I god tid og en jordemoderfaglig tilgang til graviditet og fødsel, som både er sikker og videnskabelig, men også holistisk, åben og fyldt med blide værktøjer og visdom, der virker.

Privatjordemoder Anne Ruby tilbyder fødselsforberedelse, akupunktur, hypnose, gravidmassage, mv. Anne Ruby tilbyder også fødselsforberedelseshold med yoga, samt hypnose- og afspændingslydfiler.

 • Kontakt     Privatjordemoder Anne Ruby
      Forhåbningsholms Allé 5, Frederiksberg C
      +45 3170 3020
      Ikke oplyst
      privatjordemoder.dk
  Jordemoder Anne Ruby

Jordemodercare er en jordemoderklinik for gravide ammene og nybagte forældre. Som erfaren jordemoder og ammekonsulent – IBCLC, har jordemoder Birgitte Hyldebrandt særlig viden og fokus på det gode ammeforløb – også når det bliver svært og kompliceret. Det gode forløb opnås ved et særligt nærvær, kontinuitet og ensartet viden. Det tilbyder Jordemodercare enten i hjemmet eller på klinikken.

Kernen i jordemoder Ditte Aagaard's arbejde er at støtte jer som forældre i at finde ind til dét, der er vigtigt for jer i forhold til fødslen. Ditte har har ro og tid til at lytte og give grundig og faglige sparring til jer. 

 • Kontakt     Jordemodertid - jordemoder Ditte Aagaard
      Markedsstræde 12, 3 - 3400 Hillerød
      +45 2297 9707
      ditte.c@live.dk
      jordemoder.tid
  Jordemoder Ditte Aagaard
(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize