Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

 

Privat Jordemoder København

Oversigt over private jordemødre i København
 • Kontakt info Jordemoder ved Din Fødsel.dk
  Bella Krista Hultén
  E-mail: Krista@dinfodsel.dk
  Tlf: +45 5054 4222
Tryghed er afgørende for din fødsel. Din fødsel er et af de største øjeblikke i dit liv – den sætning gælder både for dig som fødende og for dit lille barn. For både dig og det lille liv, som din krop sørger for at passe så godt på, er tryghed noget af det allervigtigste for både nuet og fremtiden.
 • Kontakt info Jordemoder Tara Ravn
  Facebook: Naturlig Fødsel
  Tlf: +45 2683 1971
Hos mig møder I god tid og en jordemoderfaglig tilgang til graviditet og fødsel, som både er sikker og videnskabelig, men også holistisk, åben og fyldt med blide værktøjer og visdom, der virker.
 • Kontakt info Jordemoder Johanna Saxe Korch
  Email: johanna@sensibykorch.dk
  Mobil: +45 27144503
Jeg hedder Johanna og er holistisk jordemoder og spirituel mentor. Velkommen til mit univers af omsorg, viden og udvikling. Jeg tilbyder jordemoderbistand, massage, vejledning og udvikling med 3 forskellige fokuspunkter:
 • Kontakt info Jordemoder Stine Roswall
  Tlf:  +45 5192 0507
Jeg tilbyder dig jordemoder-hjælp med fokus på lige præcis det, som du gerne vil have. Med mine 7 års erfaring fra store, offentlige fødesteder kender jeg systemet indefra og ved hvordan det er at være gravid i Danmark.
 • Kontakt info Jordemoder Ditte Aagaard
  E-mail: ditte.c@live.dk
  Tlf:  +45 2297 97072
Har du/I brug for god tid til at tale om spørgsmål, følelser eller tvivl, der dukker op i forbindelse med fødslen – både før og efter?