MOTORIK

MOTORIK

Dyk ned i vores omfattende samling af artikler på Min-Barsel.dk og udforsk verdenen af motorisk udvikling hos spædbørn og småbørn. Vores artikler om motorik dækker en bred vifte af emner, herunder motoriske milepæle, legetøj til motorisk stimulering, aktiviteter til at styrke fin- og grovmotoriske færdigheder samt tips til at fremme barnets motoriske udvikling.

Uanset om du er forælder til en nyfødt eller et lille barn, vil vores artikler give dig indsigter og praksisorienterede råd til at understøtte dit barns motoriske fremskridt.

Lær om vigtigheden af motorisk udvikling og få værdifuld vejledning til at skabe en stimulerende og støttende motorisk miljø for dit barn.

Sundhedsstyrelsens anbefaler, at barnet skal ligge på ryggen når det sover, indtil barnet er i stand til selv at vende sig. Det er godt, fordi…
Hej, jeg hedder Katrine Birk og i den her video, vil jeg vise dig hvordan du kan teste på din baby - og behandle ved…
Leg og tummel med din baby - hvorfor er det så vigtigt og hvad kan du gøre? Af Andreas SchiørringLektor i idræt med mastergrad i undervisning…
Det sker ofte i familier med små børn, at aftensmåltiderne kører af sporet. Måske nægter jeres lille tumling at spise, spiser meget selektiv, kaster med maden,…HERUNDER FINDER DU DIN PRIVATE JORDEMODER, DIN DOULA, DIN SCANNINGSKLINIK M.M. - UANSET HVOR DU BOR I DANMARK.

PRIVAT JORDEMODER
DOULA
GRAVIDITETSSCANNING
ZONETERAPEUT
FØDSELSFORBEREDELSE
EFTER FØDSEL