Fødselsforberedelse København

Oversigt over fødselsforberedelse i København

Huskdigselv er en klinik for zone-, krops-, og fødselsterapi med høj faglighed, beliggende centralt i København. Hos os finder du behandlere der er specialiseret indenfor fertilitet, graviditet og fødsel.

Jeg hedder Dorte Vilhelmsen, og jeg har arbejdet som zoneterapeut i mere end 18 år. Jeg er specialiseret i zoneterapi til både børn og voksne og har gennem årene efteruddannet mig for at kunne tilbyde den bedste behandling, bl.a. indenfor fertilitetsbehandling

Find din fødselsterapeut og doula

Mød Mette-Marie, en privat jordemoder i København med mere end 15 års erfaring. Mette-Marie's holistiske tilgang til graviditet og fødsel sikrer, at du får støtte til hele din graviditet og den efterfølgende tid efter fødslen. Med Mette-Maries ekspertise og personlige tilgang vil du føle dig tryg og selvsikker i din nye rolle som mor.

Manna fødsel er forberedelse, støtte og omsorg til dig og din partner før, under og efter din fødsel.
  • Kontakt info Fødelandet - Ellie Bruun & Johanne Korch - Doula - Yogalærer
    Kontakt:   elliebruun@gmail.com

Fødelandet – Holistisk og omsorgsfuld fødselsforberedelse for dig og din partner

  • Kontakt info Camilla Willumsen - Underviser & formidler
    mail: willumsen@moderskaber.dk  

Hos ModerSkaber får du undervisning, redskaber og vejledning fra nogle af Danmarks absolut dygtigste og kærligste fagpersoner. De arbejder alle helhedsorienteret og understøttende, således at du og dit barn kan komme stærkere, tryggere og sundere igennem din graviditet, fødsel og de første vigtige år.