Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»GUIDES»Efter fødsel»Efter fødsel Sjælland

Efter fødsel Sjælland

Efter fødsel Sjælland
Få din krop igang efter kejsersnit. Jordemoder Anne Ruby og fysioterapeut Heidi Holm har lavet et onlineforløb med fokus på målrettet funktionel genoptræning, behandling af arvæv, og gode råd om, hvordan du bedst støtter din kejsersnitbaby.

 • Kontakt info JordemoderSophie
  www.jordemodersophie.dk
  2680 2727
  kontakt@jordemodersophie.dk
  Facebook.com/jordemodersophie

Ammerådgivning handler om at hjælpe dig som mor til at få en bedre ammeoplevelse og sikre, at du føler dig tryg i din amning – og ved, hvordan du skal håndtere de udfordringer, som måtte opstå.

En uges kursus på højskole for dig med interesse i relationen mellem forældre og baby. I kurset er der bla. foredrag om babyer, debat og dialog. Vi kombinerer den fysiske og faglige undervisning med sang, hygge, debat og sociale aktiviteter.

 • Kontakt info Gymnastikhøjskolen i Ollerup
  Svendborgvej 3
  5762 Vester skerninge
  6224 1230
  info@Ollerup.dk
  www.ollerup.dk

Fit.nu’s online hjemmetræning og kostprogrammer, er udviklet af Dennis Holbæk i samarbejde med Mikkel Kessler og teamet bag hans karriere. Det er sammensat af topatleter og uddannede fagfolk, men formidles på et niveau, hvor alle kan være med.

 • Kontakt info Fit.nu
  info@fit.nu
  www.fit.nu
  Tlf: 70262670
  facebook.com/BlivFitNu

Rikke Klindt arbejder med kvinder & selvværd. Hendes speciale er sammenhængen mellem krop og sind. Rikke arbejder primært med gruppeforløb, hvor kvinder der har mistet fornemmelsen af at stå fast, får redskaber og støtte til at udvikle robuste rødder.

 • Kontakt info Rikke Klindt - Underviser i Selvværd & Selvkærlighed 
  www.RikkeKlindt.dk
  skrivtil@rikkeklindt.dk
  facebook.com/RikkeKlindt.dk


Cron Job Starts