Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

 

Efter fødsel Fyn - Oversigt

Efter fødsel Fyn.

Er din virksomhed/klinik ikke på listen, kan du tilføje den her                         TILFØJ GRATIS PROFIL

Den første tid med den lille ny er den vigtigste. Derfor er kommunikationen også vigtigt. Lær hvordan du kan kommunikere med din baby med babytegnsprog, langt før sproget er udviklet.

En uges kursus på højskole for dig med interesse i relationen mellem forældre og barn. I kurset er der bla. foredrag om babyer, debat og dialog. Vi kombinerer den fysiske og faglige undervisning med sang, hygge, debat og sociale aktiviteter.

 • Kontakt     Gymnastikhøjskolen i Ollerup
      Svendborgvej 3
      +45 6224 1230
      info@ollerup.dk
      ollerup.dk Ollerup

Mangler du et nærende fællesskab under din graviditet eller efter du er blevet mor? Kom og vær med, når Jordemoder Sophie holder Mother Circle, sammen med Doula Anna Ladefoged og Zoneterapeut Carolina Puck. 

 • Kontakt

  Sophia Louise Puck - Jordemoder Fyn
  www.jordemodersophia.dk
  mail: kontakt@jordemodersophia.dk
  tlf: 2680 2727
En fødsel er hårdt for både dig og din baby. Det er helt almindeligt, at babyer har "låsninger" i kroppen, som kan forårsage ubehag og give søvnbesvær eller motoriske udfordringer i den første tid og i løbet af barslen. Mange nybagte mødre oplever desuden at få smerter i lænd, skuldre, nakke eller ryggen efter fødslen. Der er hjælp at hente hos Sundheds-huset i Odense, for både dig og din baby.

 • Kontakt

  Sundheds-huset
  v/ kiropraktor Sanne Løbner
  tlf: 66160707
  www.sundheds-huset.dk
  mail: sanne@sundheds-huset.dk

Det er uden tvivl stort at blive mor, men også krævende. Du har gået 9 måneder og været vært for dit barn og nu hvor barnet er født er du den vigtigste omsorgsperson. 
Men den titel kommer også mindre søvn, en mere stresset hverdag hvor fokus på dig og dine behov ikke har førte prioritet.

 • Kontakt

  Efterfødselsmassage
  v/Bjarne Dam Larsen
  Hypnose og Psykoterapeut MPF
  tlf: 5382 6365
  mail: mail@changeyourlife.dk
(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize