Du er her:min barsel»Nyheder»Amningens ABC: Evidensbaseret leksikon udvider med ny viden om ammestop og hjælpemidler
mandag, 13 marts 2023

Amningens ABC: Evidensbaseret leksikon udvider med ny viden om ammestop og hjælpemidler

Skrevet af 

 

Forældre og Fødsel udvider Amningens ABC med nye artikler om ammestop, lact aid/SNS-systemet og mælkeproduktion, skrevet af professionelle ammekonsulenter. Vil du bidrage til det evidensbaserede leksikon?

Amning er en af de mest naturlige ting i verden, men alligevel kan det være en udfordring for mange nybagte mødre. Derfor er det vigtigt med adgang til korrekt og evidensbaseret viden om amning. Forældre og Fødsel har netop udvidet deres Amningens ABC med nye artikler om ammestop, hjælpemidlet lact aid/SNS-systemet og hvad der sker, når mælken løber til.

Amningens ABC består i skrivende stund af 33 artikler skrevet af professionelle ammekonsulenter (IBCLC), som er målrettet både ammende og deres partnere samt sundhedspersoner.

Indholdet i artiklerne er baseret på evidensbaseret viden om amning og er tilgængeligt for alle på Forældre og Fødsels hjemmeside.

Forældre og Fødsel søger aktuelt flere forfattere, som er IBCLC-uddannet og har flair for at skrive til målgruppen. Der tilbydes et lille honorar pr. artikel. Hvis du er interesseret i at bidrage til Amningens ABC, kan du kontakte koordinator Karen Bøhrnsen på karenb@fogf.dk.

Amning er en kompleks proces, og det kan være svært at navigere i alle de råd og anbefalinger, der findes. Amningens ABC er et vigtigt bidrag til at give forældre og sundhedspersoner den nødvendige viden og støtte til en vellykket ammeoplevelse.