Privat Jordemoder Sjælland

Oversigt over private jordemødre på Sjælland. Find en porivat jordemoder i Roskilde, Næstved, Slagelse osv.

Mød Mette-Marie, en privat jordemoder i København med mere end 15 års erfaring. Hendes holistiske tilgang til graviditet og fødsel sikrer, at du får støtte til hele din sundhed og velvære under graviditetsforløbet og den efterfølgende tid efter fødslen. Med Mette-Maries ekspertise og personlige tilgang vil du føle dig tryg og selvsikker i din nye rolle som mor.

Huskdigselv er en klinik for zone-, krops-, og fødselsterapi med høj faglighed, beliggende centralt i København. Hos os finder du behandlere der er specialiseret indenfor fertilitet, graviditet og fødsel.

Find din fødselsterapeut og doula

Hos Jordemoder Susanne er du i trygge, erfarne hænder. Susanne har nemlig mere end 17 års erfaring som jordemoder og tilbyder en lang række jordemoderydelser blandt andet rebozo, akupunktur, graviditetsscanninger, fødselsforberedelse, ammevejledning, gravidmassage og fødselsmodning.
Din private jordemoder - Trine Juul tilbyder konsultationer og fødselsforberedelse gennem graviditeten samt ammehjælp og barselsbesøg efter fødslen. Trine har sin jordemoderklinik i Vordingborg, men kører også rundt på hjemmebesøg på hele Sydsjælland, Lolland, Falster og Møn. – Alt efter hvad, der passer dig.