Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

 

Privat Jordemoder Sjælland - Oversigt

Hos Min Barsel oplever vi en kraftig stigning i antallet af gravide der ønsker at føde ved en privat jordemoder. Særligt på Sjælland. Når du kigger med her på siden, er det sikkert fordi det også har vagt din interesse. 

Der er flere fordele ved at vælge at føde ved en privat jordemoder:

Kendtheden, altså dét, at du kender og er tryg ved din egen jordemoder som du selv har valgt, spiller en stor rolle i forhold til, at fødslen forløber let og naturligt.
Herudover er det lettere at få indfriet sine ønsker til fødslen, da din private jordemoder på forhånd ved hvad I arbejder hen imod: Hvor der skal tages hensyn og støttes og hvad der skal prioriteres. I har sammen lagt en plan. 

Du kan vælge at føde hjemme med din egen jordemoder og du kan vælge, at hun skal være din jordemoder på fødeklinikken eller hospitalet.

Fordelen ved at have sin egen jordemoder med på hospitalet er, at hun ene og alene er der for dig, og altså ikke skal dele dig med andre fødende. 

 

Bor du på Sjælland finder du herunder en oversigt over private jordemødre på Sjælland. 

Er din jordemodervirksomhed/klinik ikke på listen, kan du tilføje den her:                         TILFØJ GRATIS PROFIL

Din private jordemoder - Trine Juul tilbyder konsultationer og fødselsforberedelse gennem graviditeten samt ammehjælp og barselsbesøg efter fødslen. Trine har sin jordemoderklinik i ”Videnhuset” i Vordingborg, men kører også rundt på hjemmebesøg på hele Sydsjælland, Lolland, Falster og Møn.

 • Kontakt     Fødselsforberedelse v/ jordemoder Trine Juul
      Kirketorvet 16, 4760 Vordingborg
      +45 605 605 28
      tr@trinejuul.dk
      trinejuul.dk
  Jordemoder Trine Juul
Hos jordemoder Tara Ravn møder I god tid og en jordemoderfaglig tilgang til graviditet og fødsel, som både er sikker og videnskabelig, men også holistisk, åben og fyldt med blide værktøjer og visdom, der virker.

Privatjordemoder Anne Ruby tilbyder fødselsforberedelse, akupunktur, hypnose, gravidmassage, mv. Anne Ruby tilbyder også fødselsforberedelseshold med yoga, samt hypnose- og afspændingslydfiler.

 • Kontakt     Privatjordemoder Anne Ruby
      Forhåbningsholms Allé 5, Frederiksberg C
      +45 3170 3020
      Ikke oplyst
      privatjordemoder.dk
  Jordemoder Anne Ruby

Hjemmefødselsordning Sjælland består af en gruppe privatpraktiserende jordemødre, som har indgået aftale med Region Sjælland om at give gratis kvalificeret graviditets-, fødsels og barselshjælp til de af regionens familier, der ønsker hjemmefødsel. 

 • Kontakt     Hjemmefødselsordning Sjælland
      Se i profilen
      Se i profilen
      Se i profilen
      hjemmefødsler.dk
  Hjemmefødselsordning Sjælland
(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize