Efter fødsel København

Efter fødsel København

TILFØJ DIN VIRKSOMHED GRATIS TIL VORES GUIDES

Ca. 50.000 brugere besøger årligt vores guides, for at finde professionel hjælp til deres gravidiet og fødsel.
Tilføj dig gratis, så du også kan blive fundet.

TILFØJ VIRKSOMHED

Det er vigtigt at der er et godt forhold mellem både mor og Doula, samt Doula og fødselspartner. Derfor tilbyder jeg en gratis og uforpligtende 30 min. samtale, hvor vi finder hinanden, og ser om kemien passer.

Jeg har en stor værktøjskasse med viden og redskaber. En værktøjskasse jeg har samlet viden til de sidste 12 år igennem et hav af kurser og uddannelser inden for pædagogik, psykologi, åndsvidenskab, alternativ medicin, bevidst forældreskab og vigtigst af alt mine egne levede erfaringer

En uges kursus på højskole for dig med interesse i relationen mellem forældre og baby. I kurset er der bla. foredrag om babyer, debat og dialog. Vi kombinerer den fysiske og faglige undervisning med sang, hygge, debat og sociale aktiviteter.

  • Kontakt info email: info@fit.nu
    Tlf: 70262670

Fit.nu Danmarks største online hjemmetrænings-univers

  • Kontakt info Rikke Klindt - Underviser i Selvværd & Selvkærlighed 
    mail: skrivtil@rikkeklindt.dk 

Når vi får børn bliver vi udfordret på alt det der er svært for os. 
Alt det vi har svært ved at rumme, men som vi har fået gemt godt og grundigt væk, det kommer små lækre unger og prikker til. 
derfor kan det være, at det er sådan for dig, at du føler at du er blevet meget mere sårbare, eller føler dig mere utilstrækkelig, eller svært ved at få det hele til at fungere, efter du har fået børn.

  • Kontakt info Camilla Willumsen - Underviser & formidler
    mail: willumsen@moderskaber.dk

Du får hos ModerSkaber viden om helhedsorienterede terapier og metoder og tilgange, der støtter dig og dit lille barn, så I kan komme styrket igennem din graviditet, fødsel og efterfødselsforløb.