Min Barsel
Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere

 

Efter fødsel København

Efter fødsel København

Jeg har en stor værktøjskasse med viden og redskaber. En værktøjskasse jeg har samlet viden til de sidste 12 år igennem et hav af kurser og uddannelser inden for pædagogik, psykologi, åndsvidenskab, alternativ medicin, bevidst forældreskab og vigtigst af alt mine egne levede erfaringer

 • Kontakt info Mikkel Hørby - Familieterapeut og familierådgiver
  Mobil: 45 2230 5825
  mail: Mikkel@mikkelhoerby.dk

Jeg tilbyder rådgivning inden for familielivet.

 • Kontakt info Tlf:  +45 6224 1230

 

En uges kursus på højskole for dig med interesse i relationen mellem forældre og baby. I kurset er der bla. foredrag om babyer, debat og dialog. Vi kombinerer den fysiske og faglige undervisning med sang, hygge, debat og sociale aktiviteter.

 • Kontakt info email: info@fit.nu
  Tlf: 70262670

Fit.nu Danmarks største online hjemmetrænings-univers

 • Kontakt info Tlf: +45 3014 3686

I SALTO laver vi familieaktiviteter, fordi vi elsker gravide, fødsler og børn! - og fordi vi synes, at børn og deres forældre fortjener de bedste muligheder....

 • Kontakt info Rikke Klindt - Underviser i Selvværd & Selvkærlighed 
  mail: skrivtil@rikkeklindt.dk 

Når vi får børn bliver vi udfordret på alt det der er svært for os. 
Alt det vi har svært ved at rumme, men som vi har fået gemt godt og grundigt væk, det kommer små lækre unger og prikker til. 
derfor kan det være, at det er sådan for dig, at du føler at du er blevet meget mere sårbare, eller føler dig mere utilstrækkelig, eller svært ved at få det hele til at fungere, efter du har fået børn.

 • Kontakt info Camilla Willumsen - Underviser & formidler
  mail: willumsen@moderskaber.dk

Du får hos ModerSkaber viden om helhedsorienterede terapier og metoder og tilgange, der støtter dig og dit lille barn, så I kan komme styrket igennem din graviditet, fødsel og efterfødselsforløb.

Cron Job Starts