Du er her:min barsel»Nyheder»Alternativer til antibiotika til børn - hvordan og hvornår?
søndag, 30 juni 2024

Alternativer til antibiotika til børn - hvordan og hvornår?

Skrevet af 

Vidste du, at mange infektioner hos børn kan tages i opløbet med naturlige remedier, før de udvikler sig til en tilstand, der er antibiotikakrævende?

Hvert år bliver der udskrevet et stort antal recepter på antibiotika til børn imod diverse infektioner. Disse behandlinger er normalt effektive på den korte bane, men de er ikke uden bivirkninger.

Lyt med på Camilla Willumsens samtale med speciallæge og heilpraktiker Anna Iben Hollensberg, hvis du vil vide noget om, hvordan du på fornuftig og ansvarlig vis kan nedsætte nødvendigheden af antibiotikabehandlinger til dit barn, samtidig med at du styrker dit barns immunforsvar og evne til at håndtere infektioner fremadrettet.

Samtalen foregår mandag d. 1 juli kl. 20-20:45 på Camilla Willumsens instagramprofil her: https://www.instagram.com/camilla_willumsen/

alternativer til antibiotika til born hvordan og hvornar Camilla Willumsen Min Barsel

Info om Anna Iben:

Anna Iben Hollensberg er speciallæge, heilpraktiker, functional medicine graduate (Institute for Functional Medicine) og faglig leder af Heilpraktikerskolen. Desuden efteruddannet på Paracelsusklinkken i Schweiz, som hun samarbejder tæt med.

Med baggrund som læge både inden for og uden for det etablerede system har Anna Iben en sjælden klinisk erfaring i den naturmedicinske verden. Hun har desuden mere end 25 års undervisningserfaring.

Læs også:  
Feber hos børn: Hvornår og hvordan man bruger febernedsættende medicin ansvarligt

Om Camilla Willumsen
Camilla Willumsen Dit Barn Dine Beslutninger Min Barsel 
Camilla Willumsen udgav i 2023 bogen “Dit barn - dine beslutninger.

Camilla er uddannet lærer og cand.pæd. og har siden sin første fødsel i 2011 været optaget af præ- og perinatal psykologi, aware parenting og fødselskultur.

Hun samarbejder med helhedsorienterede fagfolk og inspirerer og støtter (kommende) forældre til at træffe bevidste valg og prioritere det, der er vigtigst. Camilla udbyder foredrag, undervisning og rådgivning. Hendes første barn er født på Rigshospitalet og hendes andet barn er født hjemme.

Camilla tilbyder helhedsorienteret rådgivning i indrestyret forældreskab.

Se mere om Camilla Willumsen's rådgivning  hvor du fx. kan booke en online helhedsorienteret rådgivning i indrestyret forældreskab.

Du kan også købe bogen her