Du er her:min barsel»Artikler»Sundhed»Naturlige veje til at styrke dit barns helbred og reducere sygedage

Naturlige veje til at styrke dit barns helbred og reducere sygedage

Skrevet af 

Find naturlige veje, der understøtter dit barns fysiske og psykiske helbred, hvis du drømmer om, at dit barns sygedage bliver nedsat og behovet for konventionel medicin med bivirkninger formindskes. Her er et eksempel på et produkt alle forældre kunne have stor glæde af i deres hjemmeapotek.  

Manglen på sundhedsfaglige i sundhedsvæsenet med seriøse manuel medicinske og naturmedicinske uddannelser går direkte ud over forældre og børns liv og helbred.

Danskernes medicinforbrug er fordoblet de sidste 25 år. I 2023 blev der hentet 3,5 milliarder doser medicin på apoteket. Et tal der er så svimlende, at man slet ikke kan forstå det. Og et sort på hvidt bevis på, HVOR galt det står til i Sundhedssektoren.

Det er selvfølgelig ikke enten-eller men både-og, som jeg skriver om i min bog “Dit barn - dine beslutninger”. Konventionel medicin og natur/manuel medicin er ikke hinandens modsætninger men burde være samarbejdspartnere.

Konventionelle medicinske interventioner er indimellem livsnødvendige. Andre gange er det simpelthen bare den bedste løsning, blot fordi det er det, der føles tryggest for den mor eller far, der står i situationen.

Problemet er at piller, sprays, hormoncremer og operationer i alt for mange tilfælde bliver fremlagt som den eneste mulighed.

Naturmedicin og manuel medicin er bare én brik i understøttelsen af et barns helbred. Men det er en vigtig brik. En brik som danske forældre selv skal betale for at få fat i, eller selv må uddanne sig inden for. Ofte en kombi. Og det er et område, hvor de fleste forældre i dén grad mangler kompetent hjælp og støtte.

Jeg har været mor i 12 ½ år, og mine børn har ikke haft behov for konventionel medicin udover panodil et par gange hver, og min søn har én gang fået en antibiotikakur i Mexico. Det har simpelthen ellers ikke været nødvendigt. Vi har kunnet tage alle infektioner i opløbet med urtemedicin, homøopati, biophotonbehandling (lys) eller en kombination af ovenstående. 

Mit hjerte brænder for, at de danske forældre får bedre hjælp og information om de seriøse, naturlige alternativer, der findes.

Naturlige veje til at styrke dit barns helbred og reducere sygedage Camilla Willumsen Min Barsel
Den kinesiske urteformular windbreaker kan man kalde børneurternes grundformular. 

Dette er IKKE reklame men oplysning. 

“Selvom Forsvars – qi ́en (wei) hos børn er skrøbelig, er den også utrolig stærk og livskraftig. Derfor kan mindre lidelser som forkølelse og tandfrembrud starte pludseligt med kraftige symptomer.

Barnet har kraftig slimafsondring, bliver pludselig ulykkeligt og kan have skiftevis høj og normal temperatur.

Windbreaker henvender sig til de tidlige stadier af sygdom og tilstande der har en tendens til at udvikle sig til almindelige betændelsestilstande som f.eks. mellemørebetændelse, bihulebetændelse, halsbetændelse eller bronkitis.

Læs også af samme forfatter: Indrestyret forældreskab, en god forælder

Disse tilstande opstår typisk, når børn er blevet alt for varme, overtrætte eller efter store udsving i temperatur eller luftfugtighed. En let hoste, en løbende næse, en irriteret hals eller det, at barnet nemt bliver irritabelt, kan være de første advarselstegn på en truende forkølelse eller influenza.  

Denne formular kan også bruges forebyggende. På den måde opnår barnet beskyttelse når det udsættes for allergener og vejrforandringer.

Desuden vil formularen virke som et panser mod nedsat immunforsvar, som følge af mental eller følelsesmæssig overstimulering.

Målet er hurtigt at fjerne de primære patogene faktorer som vind og hede, at åbne de øvre luftveje og dæmpe symptomerne på betændelse – feber, ondt i ørerne, øm hals, løbende næse og udslæt. Denne formular udrenser vind, hede og slim. Den lindrer snue, øm hals, ørepine, feber, de tidlige stadier af en truende forkølelse, influenza, mellemørebetændelse eller tilstoppet næse udløst af allergi." - Harriet Beinfield, L.Ac. og Efrem Korngold L.Ac., OMD

Hvis du vil have hjælp til at finde naturmedicin, kosttilskud og komplementær behandling af højeste  kvalitet, som kan lindre eller måske helt afhjælpe dit barns udfordringer med eksem, mellemørebetændelse, væske på ørene, mavepine og så videre, så kan jeg hjælpe dig.

Du kan booke helhedsorienteret forældrerådgivning med mig:Om forfatteren
Camilla Willumsen Dit Barn Dine Beslutninger Min Barsel 
Camilla Willumsen udgav i 2023 bogen “Dit barn - dine beslutninger.

Camilla er uddannet lærer og cand.pæd. og har siden sin første fødsel i 2011 været optaget af præ- og perinatal psykologi, aware parenting og fødselskultur.

Hun samarbejder med helhedsorienterede fagfolk og inspirerer og støtter (kommende) forældre til at træffe bevidste valg og prioritere det, der er vigtigst. Camilla udbyder foredrag, undervisning og rådgivning. Hendes første barn er født på Rigshospitalet og hendes andet barn er født hjemme.

Camilla tilbyder helhedsorienteret rådgivning i indrestyret forældreskab.

Se mere om Camilla Willumsen's rådgivning  hvor du fx. kan booke en online helhedsorienteret rådgivning i indrestyret forældreskab.

Du kan også købe bogen her 

 

 

Skrevet af HERUNDER FINDER DU DIN PRIVATE JORDEMODER, DIN DOULA, DIN SCANNINGSKLINIK M.M. - UANSET HVOR DU BOR I DANMARK.

PRIVAT JORDEMODER
DOULA
GRAVIDITETSSCANNING
ZONETERAPEUT
FØDSELSFORBEREDELSE
EFTER FØDSEL