Du er her:min barsel»Gravid uge for uge»Gravid uge 4

Gravid uge 4

På dette tidspunkt kan den lille embryo stadig være meget lille - kun omkring 0,1 til 0,2 mm - men den er i gang med at udvikle sig hurtigt.

 

I løbet af denne uge vil embryoet begynde at danne et neuralt rør, som vil danne babyens hjerne og rygmarv. Embryoet vil også begynde at danne hjerte, mave-tarmkanal og lunger. Der er stadig meget arbejde, der skal gøres, men fundamentet for babyens kropsstruktur begynder at tage form.

På dette tidspunkt kan du opleve nogle af de tidlige graviditetssymptomer, såsom træthed, kvalme, opkastning og ømme bryster. Disse symptomer skyldes de hormonelle forandringer, der sker i din krop.

Det er normalt at have en masse spørgsmål og bekymringer på dette tidspunkt i din graviditet. Hvis du har brug for støtte eller rådgivning, kan du tale med din læge eller jordemoder, eller du kan søge støtte fra en støttegruppe for gravide kvinder.

 
 

Hvis du endnu ikke har gjort det, kan du også begynde at overveje, hvornår du vil annoncere din graviditet for venner, familie og kolleger. Nogle kvinder vælger at vente, indtil de når det første trimester, mens andre vælger at dele nyheden tidligere.

 

 HERUNDER FINDER DU DIN PRIVATE JORDEMODER, DIN DOULA, DIN SCANNINGSKLINIK M.M. - UANSET HVOR DU BOR I DANMARK.

PRIVAT JORDEMODER
DOULA
GRAVIDITETSSCANNING
ZONETERAPEUT
FØDSELSFORBEREDELSE
EFTER FØDSEL