Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Mange ting skal der tages stilling til og gøres klar til, når man er gravid. Selvom en graviditet varer 9 måneder, så føles tiden ikke altid som så længe når først man finder ud af, hvor meget der ville være godt at få på plads inden babyen ankommer.

Et rart miljø

Praktisk boligindretning kan være en fordel at få styr på imens graviditeten stadig er i fuld gang. Først og fremmest giver det anledning til, at man får bevæget sig lidt rundt, dog uden at overanstrenge kroppen. Dernæst kan det for nogen hurtigt blive irriterende at skulle være derhjemme så længe, og derfor kigge på den samme boligindretning, som der hele tiden har været. Et nyt og rart miljø kan gøre underværker både for de nybagte forældre, men også for den lille nye.

Få mere ud af pladsen

En vasketøjskurv er god at have, og kan i den grad være en fordel når familien bliver større. Hvis vasketøjskurven er en mangelvare i hjemmet, eller der blot er brug for flere, så se vasketøjskurve her. Det samme gør sig gældende, når tøjet pludselig skal til at tørre. Pladsen kan godt føles en anelse træng. Der findes mange forskellige tøjstativer, som passer til forskellige hjem. Se tøjstativer her.

Hold styr på vigtige datoer

Under- og efter graviditeten er der vigtige datoer der skal huskes. Som gravid er det største fokus barnet, så til tider kan hukommelsen godt glippe lidt, derfor kan en opslagstavle være et fornuftigt valg, så alle de vigtige datoer og begivenheder ikke skal huskes af den gravide, se opslagstavler her. De findes i mange forskellige farver og former, så der kan købes opslagstavler der passer ind i den individuelle persons indretning.

Overskueligt og med god plads

Men hvad så når tøjet er tørt og barnets ting skal sættes på plads? Hvor skal alle disse ting dog være? En stumtjener og en vægreol kan være løsningen på disse problemer. En stumtjener kan med fordel være en god og praktisk måde at hænge overtøj op på. Det giver et nemt og hurtigt overblik over, hvad for noget overtøj der er tilgængeligt. Se stumtjenere her. En vægreol kan være praktisk når det handler om at skabe mere plads, dog uden at optage mere af gulvet. Barnet skal kunne bevæge sig rundt uden at støde ind i farlige kanter, så her er en vægreol et godt bud. Se vægreoler her.

annonce billede

Som nybagt forælder vil du opleve, at der følger mange nye ansvarsområder med. Pludselig er der kommet et menneske ind i dit liv, som du skal tage dig af – og ikke et hvilke som helst menneske. Et menneske som er forsvarsløst og afhængigt af dig. En af de ting, som du bør have styr på, er din økonomi.

Økonomi i et moderne samfund

For de mennesker, der lever i dag, kan det være svært at ignorere, at økonomi er et yderst vigtigt punkt at have styr på. Har du ikke styr på din økonomi, kan det nemlig medføre, at du ikke kan få mad på bordet, og at du ikke har et sted at bo.

Sker dette for en børnefamilie, kan det være katastrofalt. Det er nemlig svært at passe godt på en baby, hvis man må kæmpe for, at ens egne behov bliver opfyldt. I langt de fleste tilfælde går det dog ikke så galt.  

Opsparing

Selvom det kan virke skræmmende, er det de færreste mennesker, som bliver nødt til at gå fra hus og hjem. Vil du have råd til at betale for fremtidige ferier eller uforudsete udgifter, kan det dog være en god idé at begynde på en opsparing.

I dag er det muligt at spare op på mange forskellige måder. Du kan naturligvis vælge at sætte pengene ind på en bankkonto. Problemet med denne metode er blot, at du over årene vil kunne mærke, at inflationen æder en del af din opsparing.

Har du ikke lyst til at sætte dine penge ind på en bankkonto, kan du ligeledes vælge at investere et vist beløb hver måned. Dette kan du eksempelvis gøre ved at bruge Nordnets månedsopsparing. Her kan du blive klogere på opsparinger.

Børneopsparing

En type opsparing er naturligvis opsparinger som man kan bruge til hverdagens udgifter, noget helt andet er at spare penge op til, når dit barn en dag bliver voksen. Allerede fra barnet er ganske lille, kan det være fornuftigt at overveje, om du vil starte en børneopsparing.

Sparer du op over flere år, vil børneopsparingen have rig mulighed for at vokse. Derfor kan det være en god idé at gå i gang så tidligt som muligt. En børneopsparing kan eksempelvis hjælpe dit barn, når det er blevet tid til at flytte hjemmefra.

Dog kommer det fuldstændig an på din situation, om det giver mening at starte en børneopsparing. I visse tilfælde kan det være smartere at bruge pengene på andre måder.

annonce billede

Først og fremmest tillykke med det lille nye menneske, det er en speciel følelse at gro en lille person. Selvom graviditeten forhåbentlig ses som en hyggelig tid, er der stadig mange restriktioner og ting man skal huske på, specielt som førstegangsfødende. Derfor får du her 3 gode råd til graviditeten.

 

Tøj og komfort

Noget af det der er vigtigt under graviditeten, er at du har det rart. Komforten under din graviditet er meget vigtig, da kroppen har brug for de bedste forhold. Specielt ventetøj kan spille en væsentlig rolle i komforten under graviditeten. Der er ikke det største udvalg af ventetøj i butikker, og selv hvis de har noget, er det ikke garanteret at det er flot eller behageligt. Heldigvis findes der hjemmesider som sælger ventetøj i god kvalitet, og tøj som også er flot, så man ikke bare skal nøjes med det lille udvalg at fysiske butikker har. Ved at føle sig godt tilpas i det tøj man går i kan man også få det lidt bedre med sig selv, da det for nogle godt kan være en omvæltning at tage på, eller at få væske i kroppen. Graviditeten er en skøn tid, men der er også mange ting man ikke rigtig hører om, før man er gravid. At gå i behageligt tøj kan for nogen hjælpe på de følelser.

 

Kost og vitaminer

Kosten er ikke kun god for dig, men også babyen. Det er vigtigt at du får den rette mængde vitaminer og mineraler, og holder dig fra ting der er skadelige for barnet. Nogle ekstra vitaminpiller er altid en god investering, da det kan betyde så meget for barnets udvikling. Under graviditeten er specielt D-vitamin, kalk og fiskeolie vigtigt. Hver af disse har hver deres funktion under graviditeten, som sørger for at holde både mor og barn sunde og raske. Det er bare vigtigt at huske at tage vitaminerne, og hvis man er i tvivl om hvilke man skal vælge, kan man altid kontakte egen læge, og tage en snak om de væsentligste ting der.

 

Pas på dig selv

Vigtigst er alt er at passe på sig selv. Det er vigtigt at lytte til kroppen når den fortæller den er træt eller dårlig, så man ikke presser den. Kroppen arbejder på højtryk ved at bære på en lille baby, så derfor er kroppens signaler så vigtige. Derudover er det vigtigt at passe på med kemikalier, og alle de andre farlige ting. Uanset hvad, skal man bare være sikker. Generelt siger man ”alting med måde”, men det er altså ikke altid det gælder under en graviditet. Hellere være ekstra varsom, og være sikker på at man ikke på nogen måde kan komme til at skade barnet.

annonce billede

Der er mange ting, man skal forberede, når man venter den lille ny. Der er selve fødselsforberedelsen, som for den nye mor kan være forvirrende, hvis man aldrig har født før. Man skal sætte tid af til at kunne forberede sig på sin nye rolle som mor. Man skal kende fødslens faser og fødslens forløb, man skal blive kendt med sin egen krop, og så skal man selvfølgelig have en omgangskreds, der kan støtte en, når man mest har brug for det.

Børneværelset skal være i orden

Så er der også de mere praktiske ting, nemlig børneværelset. Hvilken farve maling er pænest? Hvilken slags tremmeseng er bedst? Dekorationen skal også være i orden. Der må man gøre op med sig selv, om det skal være Onkel Jespers sjove plakat eller mormor Jettes fine maleri, der får plads i det nye værelse.

Gør værelset hyggeligere med LED lys

Noget som også kan være altafgørende for et godt børneværelse, er lyset. Lyset kan gøre forskellen, om det er sengelampe til oplæsning af godnathistorier, eller om loftlampen er bedst til den mørke vinter. Man kan med fordel også vælge lamper, som er mere indretningsvenlige, men som stadig er hyggelige. Børn elsker lamper, der giver stemningslys, som kan gøre godnatlæsning lidt sjovere. Derfor kan de dekorative LED strips være oplagt, fordi de kan gøre ethvert børneværelse lidt mere hyggeligt. Der findes et utal af LED strips i forskellige farver som blå, rød eller bare varm hvid, som gør belysningen til børneværelset lidt mere spændende at kigge på. De udleder meget lidt varme, og du kan sætte dem op hvor som helst. Hvis børneværelset ikke er så stort, så kan LED strips derfor være ganske oplagte, da de findes i forskellige længder og kan forkortes. Med LED strips kan både børnene og de voksne få glæde af den dekorative belysning.

Indholdet er sponsoreret og artiklen er skrevet i samarbejde med lillefigaro.dk.

Er der et nyt familiemedlem på vej, hvad end det er dit eget barn eller en i din familie, så skal der gøres klar. Men hvad skal du huske at nå? Vi kommer med gode råd til både den nybagte mor, familien dertil og vennerne, der skal sørge for f.eks. et baby shower. Så kan du blive lidt klogere på, hvordan du bliver ordentligt klar.

Som familiemedlem

Med en familieforøgelse følger også nogle gode gaver, hvor der er tænkt godt og grundigt over indholdet. Er du på udkig efter den perfekte dåbsgave, så har vi nogle gode ideer til dig. Først og fremmest er tøj altid et sikkert valg, og gerne noget der kan bruges på et senere tidspunkt. Gå efter nogle af de kendte mærker, der leverer tøj af høj kvalitet. Det kan være LEVI’s til børn eller en fin sommerkjole til den nyfødte pige. Du kan se mere her, hvis du vil inspireres til den perfekte dåbsgave.

Du kan også kigge rundt efter et fint smykke til det nyfødte barn. Dette er en klassisk gave, men dog også en af de gaver, der kan bruges i længest tid. Det er samtidig også en meget personlig gave, hvis du selv har udvalgt smykket.

Som veninder

Er I veninder til den kommende mor, så har I især én stor ting, som I skal have styr på, inden barnet kommer til verden. Vi har taget den amerikanske tradition omkring Baby Shower til os, hvor der bliver holdt en lille fest for den kommende mor. Her bliver der serveret slik og kage i enten blå eller lyserøde nuancer, og så gives der i nogle tilfælde gaver. Som veninder behøver I ikke holde den helt store fest, men blot invitere de nærmeste over, så I kan vær sammen inden det hele går løs.

Til den kommende mor

Som nybagt mor er der meget at få styr på, men nogle ting er vigtigere end andre. End af de vigtige ting for dig at få styr på er selvfølgelig et velfungerende børneværelse og børnetøj i den rigtige størrelse. Så kan du være klar ved fødslen med det mest nødvendige. Samtidig kan det være en fordel at få sutter og diverse praktiske ting til barnet på plads, og så skal du selvfølgelig have fat i et puslebord.

Mange mødre gør brug af de velkendte ammepuder, der gør det mere behageligt for dig og barnet under amning. Denne pude er oftest nem at forme efter barnet, og derved skaber det en komfortabel liggeposition for dit barn. Du finder disse ammepuder i diverse børnebutikker, og der er også en lang række af online forhandlere, der har dem til en yderst god pris.

annonce billede

At få et barn er noget af det smukkeste og mest fantastiske, der kan overgå dig. Du har gået i så mange måneder spændt, øm og forventningsfuld – og endelig er det tid til næste kapitel: barsel med din skønne nyfødte. Barsel er lige så hårdt, som det er skønt, derfor giver vi dig her fire gode råd til at få det bedste ud af din barsel, så det bliver en tid, du ser tilbage på med gode minder.

Kom ud

Efter nogle måneder med intenst samvær med din baby er det helt normalt at blive en smule bims og have behov for at komme lidt ud fra hjemmets vante omgivelser. Det er ikke alene tiltrængt for dig, men det er også sundt for dit barn at komme ud og opleve andet end mors og fars altopslugende – om end fantastiske – kærlighed. Du kan for eksempel tage i legestue med dit barn, lære babymassage eller tage på en uges højskoleophold med din nyfødte – det vigtigste er bare, at du får lavet nogle aktiviteter med dit barn, som er hyggelige og sjove for både dig og dit barn.

Husk dig selv!

Efter nogle måneder på barsel er det meget almindeligt at glemme sig selv midt i amning, bleskift og faren rundt efter sutter, men det er enormt vigtigt, at du indimellem stopper op, trækker vejret og husker dig selv! Det er helt okay at have behov for lidt selvforkælelse, alenetid eller venindetid, og hvis nogle fortjener det, så er det dig! Du er den sejeste! Du har gået i månedsvis og brygget på et barn, født det og nu passer du på det hver eneste dag. Husk det – det er okay at være stolt af sig selv, og det er okay at ville fejre det med andre end dit barn!

 

Skriv barnets bog

Selvom det kan være svært at finde tid til det, så er det en rigtig god og hyggelig idé, hvis du indimellem har tid til at skrive i ’Barnets bog’. Om nogle år er det enormt sjovt for både dig og dit barn at sidde og læse om barnets første ord, mærke på barnet bløde hår, læse om barnets favoritaktiviteter og så videre, så hvis du kan finde tiden til det, så skriv ned under din barsel! Du vil ikke fortryde det.

 

Forkæl dig selv – og din baby

De fleste cremer og produkter er fyldt med parabener, parfumer og farvestoffer, og lige så skadeligt det er for dit barns hud, lige så unødvendigt er det for din egen. Dit barns hud er selvfølgelig mere sart end din, men hvis ikke du vil udsætte dit barn for skadelige kemiske stoffer, hvorfor så udsætte din egen for det? Det kan godt lyde en smule kedeligt, men det behøver det slet ikke være, for der findes efterhånden et stort udvalg af skønne produkter, som både du og dit barn kan bruge med ro i maven uden at gå på kompromis med velvære. Med de rette produkter føles det som ren selvforkælelse for både dig og dit barn, og det er selvfølgelig vigtigt at huske, mens du er på barsel.

 

Vi håber, du kunne bruge nogle af vores råd til at gøre din barsel til en af de bedste tider i dit liv! Og tillykke med dit skønne barn – nyd det!

annonce billede

Barslen handler om at komme tæt på sit nyfødte barn og finde ro til sig selv. Samtidig er det også en tid, hvor mange træffer store beslutninger for deres liv, da de endelig har tiden til det. I en travl hverdag med arbejde, kan det være svært at finde tiden til de store beslutninger.

 

Mens du nyder tiden med dit nyfødte barn, kan du tænke over livet. Det er alt fra dit arbejde, til om I kan gøre noget for jeres forhold.

De store beslutninger

Der er altid mange ting, som du kan gribe at i, når det kommer til store livsbeslutninger. De mest typiske, som folk tænker over, er disse:

  • Skal jeg skifte karriere? Det kan både være, at du var kørt træt i dit job, inden du tog på barsel. Måske har du altid drømt om at starte dit eget. Medmindre du er meget træt af dit job, er det næppe en beslutning, du behøver træffe med det samme. Når din barselsafslutning nærmer sig, og du ikke glæder dig til at tage tilbage på dit arbejde, er det måske tid til noget nyt i livet.
  • Skal vi giftes? Hvis I længe har talt om at blive gift, kan barslen være et godt tidspunkt at tænke på detaljerne for jeres bryllup. Alt fra bryllupsmad til brudekjoler.

Brug tid på jeres forhold

Det er vigtigt, at I snakker meget sammen i denne periode. Hvis manden forsvinder på arbejde og lever meget af sit liv på samme måde som tidligere, så kan kvinden føle sig forladt. Derfor er det vigtigt, at I hele tiden snakker om jeres fælles drømme og mål.

 

En stor beslutning træffes heller ikke alene, når man er en familie. Hvis den ene person gør noget, kommer det også til at vedrøre resten af familien. Derfor bør alle store beslutninger blive truffet i forholdet.

 

Dette giver jer også en kærkommen mulighed for at snakke åbent om jeres forhold. I perioden, hvor den ene forælder er på barsel, kan der godt komme nogle gnidninger i ens forhold. Det er helt normalt, men det er vigtigt, at der er ærlig kommunikation mellem jer. I vil begge det samme. Nemlig skabe den bedst mulige familie og give jeres barn den bedst mulige fremtid.

 

Når barnet holder jer oppe om natten, er det vigtigt, at I husker på det dagen efter, hvor I kan være trætte og sure dagen. Snak sammen og så skal det hele nok gå.

Nyd tiden

Det er vigtigt, at du nyder din barselperiode. Dine store beslutninger må ikke komme i vejen for din barsel. Undgå beslutninger der stresser dig. Hvis du vælger at kigge på bryllupskjoler, så gør det på internettet, f.eks. hos JJ's House. På den måde kan du gøre det, når du har tid til det, fremfor at skulle ud i en masse butikker med en baby.

 

Den bedste måde, at træffe store beslutninger på, er ved, at du snakker med din ægtefælle, venner og nyder stilheden med dit barn

annonce billede

Når man er på barsel, kan det godt gå hen og blive rigtig kedeligt. Man kan næsten sige, at man går hen og bliver rastløs og måske føler sig overflødig, da man er meldt ud af arbejdsmarkedet i et år. Det er derfor vigtigt, at man minder sig selv om, at det er godt for barnet og for dig. Husk at rose dig selv, for det arbejde du gør, for barnet, din familie og dig selv. Vi guider dig til hvordan du kan forkæle dig selv, mens du er på barsel.

 

Tilmeld dig forskellige mødre grupper

Det kan være umådeligt kedeligt at være på barsel, alene. Du er selvfølgelig i selskab med den nyfødte, men igen, samtalen kan godt gå i stå, når det er envejs kommunikation med baby. Derfor er det vigtigt at du får tilmeldt dig én eller flere mødre grupper. Her kan du tilmelde dig, i forhold til dine interesser. Nyder du at træne eller dyrke yoga? Måske er der en mødre gruppe, som har fokus på bøger og litteratur?

De fleste prioriterer en form for sport eller noget motion, da man under graviditeten godt kan have taget på. Det er også under barslen at du har tid, til at træne og få vægten ned på normal igen. Overvej hvilken slags sport eller hvad for noget motion, du mener er bedst for dig. Det er klogt at tage noget kosttilskud når man træner, under barsel. Barnet har brug for så meget næring som muligt, og det har du mulighed for at påvirke. Hvis du ikke er vant til at træne, er det en god idé at tage noget aminosyre, som hjælper til at holde dit muskelvæv ved lige.

 

Få tid til velvære

Efter en hård fødsel og flere måneder med babypasning og bleskiftning er et spaophold velfortjent. Det kommer selvfølgelig an på hvor lang tid, du kan holde ud, at være væk fra din nye baby. En god omgang massage eller en endagstur i spa, kunne også klæde den nye mor. Hvis du vil have den helt store selvforkælelse, kan du nok godt, lokke far til at passe baby i to dage, og tage på wellness ophold på Marienlyst Strandhotel, hvor man får 1 overnatning, 3-retters menu, adgang til indendørs og udendørs spa og lækker morgenbuffet.

Udover at være dejligt, er massage faktisk anset som en sund måde at behandle sin krop på. Du får løsnet op i de stive muskler og led. Massage virker også positivt på kroppen, ved blandt andet at øge blodcirkulationen. Derudover får du sat gang i en masse hormonudskillelse. De forskellige hormoner som udskilles, er Oxycotin, Serotonin og Dopamin. Oxycotin udskilles når vi mærker andre mennesker eller bliver rørt ved. Det kaldes også for kærlighedshormonet og udskilles når vi krammer. Det nedsætter følelsen af frygt og angst. Serotonin og Dopamin er lykkehormoner, som udskilles når vi har sex eller spiser god mad.

 

Dyrk dine hobbyer fra tiden før du fik børn

Kan du huske hvad du lavede før du fik børn? Mange mennesker ændrer sig, når de får deres første barn. Det kan der være mange forskellige grunde til, blandt andet bliver følelsen af ansvar større, samt din prioritering som forælder. Det er dog vigtigt at du ikke glemmer dig selv, og din partner i processen. Dyrk dig selv og de hobbyer du holdt af, dengang du ikke havde børn. Hvis du, som så mange andre kvinder, elsker at shoppe, men har nedprioriteret det på grund af barnet, er det vigtigt at du stadig ser til, at få gjort de ting du holder af. Måske bare i mindre grad. Det kan være lidt svært at shoppe med en baby, som kræver din opmærksomhed, 90 procent af tiden. Du kan derfor overveje at shoppe via internettet. Hvis det er for ”selvisk” at købe ting til sig selv, kan du altid købe gaver til dit barn eller mand. Du kan for eksempel købe en Jeva skoletaske til fornuftige penge hos helm.nu.

annonce billede

Venter du en lille ny? Stort tillykke! En graviditet er noget helt særligt og en tid der skal nydes. De fleste gravide kvinder ønsker en ukompliceret graviditet uden for mange gener. Du kan heldigvis selv gøre meget for at holde de værste gener for døren. Herunder får du nogle bud på sunde vaner, som du med fordel kan etablere i løbet af graviditeten for en sundere livstil.

 

Er du ryger? Så drop cigaretterne nu!

Rygning er skadeligt for både dig og dit lille barn. Sørg for at kvitte smøgerne med det samme. Det er det allerbedste og sundeste for dig og dit kommende barn.

Mange rygere skifter tobakscigaretterne ud med en e-cigaret fra Smoke-it. Det kan også være et fint alternativ, men når du er gravid, er den bedste løsning at kvitte en hver form for rygning.

 

Motion hjælper dig under fødslen

Du spekulerer sikkert allerede en masse om selve fødslen. Heldigvis kan du med hjælp fra daglig motion give dig selv en lettere fødsel. Flere undersøgelser viser nemlig, at gravide kvinder som har motioneret dagligt under graviditeten ofte har en lettere fødsel. Du behøver ikke at løbe flere kilometer dagligt. En daglig gåtur rundt i nabolaget i den friske luft er en rigtig god start. Ønsker du at løbetræne eller styrketræne, kan det være en god idé at konfrontere din egen læge, inden du går i gang.

 

Kontroller dine cravings efter søde sager

Mange gravide oplever stærke cravings efter søde sager. Du kan i høj grad selv styre din trang til søde sager ved at holde blodsukkeret stabilt. Det gør du ved at spise nogle nærende og mættende hovedmåltider. Imellem hovedmåltiderne kan du snacke frisk frugt, grøntsagsstave, nødder og andre sunde snacks. Sæt 5 min. af dagligt til at skære frugten i mundrette bider. Det gør det mere indbydende at spise.

annonce billede

I Danmark har vi en tradition for at lade de små poder sove udendørs i barnevognen fra de er helt små. Den friske luft og muligheden for at ligge stille og roligt uden den åbne himmel er noget vi vægter højt. Det kræver kun en barnevogn og en rigtig god babyalarm.

For at finde den bedste alarm er der en række funktioner og muligheder du skal tage stilling til og for at gøre det letter for dig, har vi samlet en oversigt herunder. Vi gennemgår de vigtigste funktioner og fortæller dig, hvorfor de kan være fordelagtige for dig, når du skal vælge den bedste babyalarm.

Babyalarm med batteri eller ledning

Hvis du allerede nu ved, at in baby kun skal sove indendørs, så kan du sagtens nøjes med en almindelig alarm med ledning. Det er i mange tilfælde billigere og du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt den løber tør for strøm midt i det hele.

Ulemperne med ledning er selvfølgelig, at du ikke kan tage alarmen med, hvis du skal på tur eller, bruge dem udenfor rækkevidde af an stikkontakt.

Vælger du en model med batteri kan du med fordel vælge at investere i nogle genopladelige varianter, der kan bruges igen og igen.

Husk også at kigge på forskellige "bedst-i-test" indlæg om babyalarmer på nettet for at finde den helt rette model til jeres behov.

Babyalarm med kamera

Noget af det nyeste indenfor babyalarmer er modellerne, der kommer med kamera. Det betyder, at du ikke længere bare kan høre, om der er stille i vognen, men også se, om den lille stadig sover eller ligger og øffer rundt med åbne øjne.

Modellerne med kamera bruges som regel sammen med din egen telefon eller tablet, så der er kun en enhed at holde styr på frem for de normale to og du får en melding så snart der er bevægelse i kameravinklen, hvis du i en periode også bruger telefonen til noget andet.

Sover den lille udenfor er det måske ikke den optimale løsning, fordi det kan være svært at finde plads til den store enhed i barnevognen et sted, hvor kameraet rammer korrekt, men skal den bruges indendørs, så er det en god løsning for dig, der gerne vil have både ører og øjne på den lille.

Bedste babyalarm i test 2019

Når du skal finde de rigtige babyalarmer, er det både de ovenstående ting, du kan kigge efter, men også ting som:

  • Rækkevidde
  • Lysfunktion
  • Lydfunktion

Den alarm, der har vundet flest priser i 2019, kommer fra Phillips og har en lang rækkevidde på 330 meter, tovejslydfunktion og beroligende lys, der sørger for, at baby aldrig vågner op i totalt mørke.

Manatee - Desktop FloorAd

 
Cron Job Starts