Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Motion»Kom i form med en spinningcykel til hjemmebrug efter fødslen

Kom i form med en spinningcykel til hjemmebrug efter fødslen

Skrevet af 
annonce billede

Hvis du lige har født og gerne vil hurtigt tilbage i form, så kan det være, at du skal se på en spinningcykel til hjemmebrug. Så kan du nemlig træne, når babyen sover og du har lidt tid for dig selv. Læs med her og få tips til, hvorfor du skal vælge en spinningcykel.

Hvis du lige har født og gerne vil tilbage i form, så kan det være at du skal investere i en spinningcykel til hjemmebrug. Det er nemlig en god og nem løsning, så kan træne derhjemme, når det passer dig og barnet. Alle forældre ved at den første tid kan være meget hård og trættende – og man som forælder ofte sover, når barnet sover. Men nogle gange vil man også bare gerne have lidt tid for sig selv, hvor der er fokus på ens egen krop.

Tre gode råd om spinningcykler

Så hvis du er typen, der egentlig elsker at cykle, men på grund af omstændighederne har lidt svært ved at komme afsted, så er en spinningcykel til hjemmebrug genial. Her får du tre gode tips til, hvordan du kan cykle og samtidig holde dig i form på en nem og overskuelig måde, når det passer dig og barnet.

  • Køb en virkelig god spinningcykel, så får du nemlig samme optimale kvalitet, som nede i fitnesscenteret, men fordelen er, at du kan træne, når det passer dig og din baby. Det vil sige, når du f.eks. har fem minutter tilovers. Du kan bare sætte dig i sadlen, når du har lyst.  
  • Stil din spinningcykel i et lokale, hvor du føler dig godt tilpas og som er rimelig afkølet, så du ikke bliver overophedet. Hvis du har et rum med en skøn udsigt, så kan du også stille spinningcyklen der, så er det næsten, som at cykle i naturen.

Hvis du er levet lidt varm på ideen om at have en spinningcykel derhjemme, så bør du overveje nøje, hvilken model, du vil investere i. Der er nemlig mange gode modeller på markedet, og du skal selvfølgelig vælge den løsning, der passer bedst til dig. Hvis du er blevet nysgerrig på, hvilke modeller, der findes, så kan du tjekke om modellerne f.eks. er bedst i test eller få anbefalinger fra dine venner og familie. Du kan måske også lige vende dine overvejelser med dinmand eller kæreste. Det kunne jo være, at han også havde nogle bestemte præferencer i forhold til, hvad sådan en spinningcykel skal kunne.

Det er ikke så uoverskueligt og svært at komme i form, når man kan gøre det hjemme fra sit eget træningslokale. Vejen fra den dejlige bløde sofa og til træningscyklen er nemlig lige pludselig blevet væsentlig kortere, når du ikke skal pakke træningstøj og ud ad døren. På den måde bliver træningen ikke et projekt. Det er vigtigt, at du sørger for, at din hjemmetræning bliver en god oplevelse, hvor du kan nyde at sætte dig op på cyklen i stedet for, at det bliver en sur tjans.

Skrevet af HERUNDER FINDER DU DIN PRIVATE JORDEMODER, DIN DOULA, DIN SCANNINGSKLINIK M.M. - UANSET HVOR DU BOR I DANMARK.

PRIVAT JORDEMODER
DOULA
GRAVIDITETSSCANNING
FØDSELSFORBEREDELSE
EFTER FØDSEL