Min Barsel
Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere

Du er her:min barsel»Fødselsforberedelse»Fødselsforberedelse København»Moderskaber v. Camilla Willumsen
 

Moderskaber v. Camilla Willumsen

 

Hos ModerSkaber får du undervisning, redskaber og vejledning fra nogle af Danmarks absolut dygtigste og kærligste fagpersoner. De arbejder alle helhedsorienteret og understøttende, således at du og dit barn kan komme stærkere, tryggere og sundere igennem din graviditet, fødsel og de første vigtige år.

Camilla har et helt særligt overblik og en unik evne til at formidle teoretisk viden på en let, brugbar og humoristisk vis, således at du med det samme kan skabe mærkbare forandringer og forbedre dig og dit (u)fødte barns sundhed og trivsel.

Camilla er uddannet cand. Pæd med kurser inden for præ- og perinatal psykologi, alternativ medicin og behandling, aware parenting, åndsvidenskab og formidling. Camilla holder sig hele tiden opdateret og videreudanner sig løbende.

ModerSkaber tilbyder:

 • Præ- og perinatal psykologi
   Viden om babyers bevidsthed, og hvordan du konkret kan hjælpe dit barn til at føle sig støttet og elsket allerede fra du er blevet gravid. Ja faktisk før.
   Indsigter og redskaber der kan støtte dig og dit barn og hjælpe jer godt videre efter en eventuelt svær graviditet eller traumatisk fødsel.

 • Tryg tilknytning
   Undervisning i tryg tilknytning og hvordan du i praksis skaber denne.
   Herunder viden om vikling, samsovning, kommunikationen med dit barn, energien i hjemmet og pasning af dit barn.
 • Alternativ medicin og behandling
  Viden om alternativ medicin og behandling, og hvordan du på bedst mulig vis kan bruge det i praksis.
  Du bliver undervist i, hvordan du med årsagsbehandling og tidlig indsats kan spare dig selv og dit barn for mange smerter, sygedage og kemisk medicin.
 • Kost og kosttilskud
  Den nyeste viden om kost og kosttilskud, der kan understøtte dig og dit (u)fødte barn på bedst mulig vis.

 • Amning
  Viden om amning og henvisning til dygtige ammevejledere.
  Alt for mange mødre oplever ammeproblematikker, der sagtens kan løses og alt for mange mødre bliver anbefalet MME i situationer, hvor det ikke er nødvendigt.
  De fleste mødre kan amme, hvis de får den støtte, vejledning og evt. behandling de har brug for.
 • Hospitalsfødsler og hjemmefødsler
  Viden om hvordan du og din partner kan forberede jer godt og skabe de bedste betingelser for at få en god og tryg fødselsoplevelse, hvad enten du skal føde på hospitalet eller hjemme.


”Ny mor og hva’ så? – Inspiration til en kærlig start”

ModerSkaber har lavet en e-bog til dig som er gravid, og til dig som er nybagt mor. 

I denne e-bog får du konkrete og brugbare råd omkring, hvordan du kan skabe et godt grundlag for sundhed og trivsel hos dig og dit spædbarn. Bogen indeholder vigtig viden, som du sandsynligvis ikke får til dine almindelige efterfødselskonsultationer. Den er gratis, og du får fat i e-bogen ved at skrive dig op til nyhedsbrevet på  www.moderskaber.dk

E- bogen er skrevet af Psykolog Heidi Agerkvist, Doula Hannah Arlaud, Zoneterapeut Betina Axil, Familierådgiver og Cand. mag i psykologi og filosofi Mette Carendi, Holistisk Detox Terapeut og Coach Rikkeliva Holm, Homøopat Mette Mitchell og Sundhedsplejerske Anette Straadt

Læs mere på moderskaber.dk

 

Camilla Willumsen
Underviser & formidler

moderskaber foto1

Kontakt:

mail: willumsen@moderskaber.dk


Website: 
http://moderskaber.dk/

 

   
Cron Job Starts