Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Fødselsforberedelse»Fødselsforberedelse København»Huskdigselv – Zoneterapi for fertilitet, graviditet og fødsel

Huskdigselv – Zoneterapi for fertilitet, graviditet og fødsel

husk dig selv banner maj

 

Huskdigselv er en klinik for zone-, krops-, og fødselsterapi med høj faglighed, beliggende centralt i København. Hos os finder du behandlere der er specialiseret indenfor fertilitet, graviditet og fødsel.

Vi hjælper dagligt vores klienter i forbindelse med:klinik

  • Barnløshed og fertilitet

  • Kvalme og øvrige graviditetsgener

  • Igangsættelse af fødsel

  • Zoneterapi til spædbørn

 

    HuskDigSelv - Zoneterapi for fertilitet, graviditet og fødsel
    Huset HuskDigSelv - Nybrogade 20, 2.sal 
      kontakt@huskdigselv 
     +45 3062 1234 
    https://huskdigselv.dk
   @huskdigselv
   huskdigselv på facebook
husk dig selv logo

 

Zoneterapi mod barnløshed

Kæmper eller har du kæmpet med at få babydrømmen til at gå i opfyldelse? Det kan være svært at stå i, og ofte slider det på både krop og psyke – uanset om du har valgt at leve med barnløsheden, eller har valgt at få hjælp via f.eks. IVF, ICSI eller anden fertilitetsbehandling.

Via zoneterapi og det unikke terapeutiske rum der er hos Huskdigselv, hjælper og guider vi hver dag kvinder til at undgå fertilitetsstress og opnå balance i krop og sind, så du på naturlig vis bliver så babyklar som muligt.
Mellem 70-75% bliver gravide efter 5-7 behandlinger hos Huskdigselv.
Hvis du vil vide mere om zoneterapi og fertilitet, så hop over på denne side.

 

 

 

Igangsættelse af fødsel

Er du gået over termin, uden nogle synlige tegn på at fødslen er på vej? Så kan en behandling med igangsættende zoneterapi være lige netop DET der skal til, for at din fødsel starter naturligt op. Der er ingen garanti, for din krop og baby skal naturligvis være klar til at føde, men ca. 80% af dem der booker igangsættelse af fødsel hos os, går i fødsel indenfor 24 timer efter behandlingen.
Læs mere om igangsættende zoneterapi og book tid 

 

 


Gravidmassage og zoneterapi under graviditeten

Det kaldes at “være i lykkelige omstændigheder”, men for mange opleves det knap så lykkeligt, da der med graviditeten også kan følge en række graviditetsgener såsom, kvalme, hovedpine, bækkensmerter og øget tissetrang. Hér kan zoneterapi og massage virkelig vise sig at være en god investering.
Zoneterapi under din graviditet vil bidrage med at vedligeholde et naturligt flow i kroppen. Organerne, der ofte bliver presset under en graviditet, bliver udrenset og derved støttes kroppens egne hormonelle systemer. Du kan ofte sænke oplevelsen af f.eks. kvalme, forstoppelse og hormonhovedpine, ved at gå jævnligt til zoneterapi igennem din graviditet.

Gravidmassage hjælper hele den gravide krop, som ofte er på hårdt arbejde - særligt i 3. trimester.
Du vil opleve at gravidmassage er en stor hjælp til aflastning af flere graviditetsskavanker, såsom lændesmerter, væske i kroppen, hovedpine og uro i benene. Massagen giver dig øget mobilitet og velvære i din krop, samtidig med at det er et trygt rum, som kan bringe mor og barn i dejlig symbiotisk kontakt.

 

 


Græder baby meget?

Det er allerede en overvældende ting at blive forældre. Hvis man så samtidig oplever at den lille ny græder utroligt mange timer hver dag, sover uroligt og vågner med gråd, så kan det være ekstra hårdt. Måske tager baby heller ikke nok på og der gylpes måske også meget. Hér kan zoneterapi til babyer være en ren “life-saver”. Det umodne tarmsystem bliver balanceret, og får via tryk og nærvær mulighed for at udvikle sig på en sund og naturlig måde.

 

 

Hos Huskdigselv vil du være i centrum under hele behandlingen. Det er vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas, og vi sørger for, at du føler dig tryg i dit behandlingsforløb. Derfor indleder vi altid behandlingen med en samtale, hvor vi tager udgangspunkt i dig og dér hvor du befinder dig i dit liv.

Vi ses hos Huskdigselv!

 

Iza rektangel web

Izabella Winther

Gry portræt web2

Gry Winther

Zone- og Kropsterapeut, Fødselsterapeut.

Ejer af Huskdigselv

Zoneterapeut og Fødselsterapeut