Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»Guides»Efter fødsel»Efter fødsel København»Moderskaber v. Camilla Willumsen
 

Moderskaber v. Camilla Willumsen

 

Du får hos ModerSkaber viden om helhedsorienterede terapier og metoder og tilgange, der støtter dig og dit lille barn, så I kan komme styrket igennem din graviditet, fødsel og efterfødselsforløb.

Du får adgang til undervisning fra nogle af Danmarks dygtigste og kærligste fagpersoner indenfor fødsels- og småbørnsområdet.


Camilla har en særlig formidlingsevne og en ligefrem og humoristisk undervisningsform. Hun inddrager metoder, viden og redskaber fra de fagpersoner, hun har erfaring med er i stand til at hjælpe nye mødre og små børn igennem de mange små og store udfordringer, som denne transformerende og vigtige livsperiode byder på.

Camilla er uddannet cand. Pæd med kurser inden for alternativ medicin og behandling, præ- og perinatal psykologi, aware parenting, åndsvidenskab og formidling. Camilla videreuddanner sig løbende.


 

Mentorforløb og mødrecirkel

 

Dette forløb henvender sig til dig der har et barn eller børn under to år og som ønsker at:

-Blive en del af en styrkende kvindecirkel hvor vi ikke konkurrerer eller dømmer hinanden, men hvor du vil opleve at blive løftet og støttet, uanset hvor du er, og hvilke udfordringer du gennemgår

-Få konkrete redskaber til at blive en gladere mor, der står stærkt i dig.

-Få viden om hvordan du sikrer dit barn en god og tryg tilknytning, så hun/han kan udvikle et sundt selvværd.


-Få en forståelse for hvordan din egen fødsel og tidlige barndom påvirker dig idag. Og hvordan du kan begynde at bearbejde dine tidlige sår og svære erfaringer, og derved i langt højere grad blive den mor du ønsker at være.

-Få konkrete og effektive redskaber til at understøtte dit barns helbred og derved undgå en masse snot, gråd og sygedage.

-Få viden om hvordan du finder fagligt dygtige og empatiske terapeuter og behandlere, og hvorfor det er helt afgørende at få fat i den rette hjælp, når “lokummet brænder”.

-Få opbygget en dybere kontakt til dit moderinstinkt og din intuition.

-Træne dine prioriteringer så de matcher dig og din families sande behov (fremfor det du måske troede var jeres behov) og derved skabe langt mere overskud og harmoni i en måske presset hverdag.

Yderligere information om dagenes indhold, tilmelding, tid og sted følger snarest.

Jeg glæder mig helt vildt ihvertfald <3
Foredrag  
Ny og hvad så? – Inspiration til en kærlig start”


Foredraget henvender sig til mødre med børn under to år.


Jeg ønsker med dette foredrag at give dig konkrete redskaber til at tage hånd om dine udfordringer og oplevelser i de første år som mor på en kærlig måde i respekt for dig selv og din intuition.


Hvad du kan forvente af foredraget:

Jeg deler min viden og erfaring omkring, hvordan du finder den rette støtte, information og vejledning der passer til dig, dine udfordringer, ønsker og behov.

Jeg taler om, hvorfor det er så vigtigt for dig og dit barns sundhed og trivsel, at du har adgang til uvildige rådgivere og støttende fællesskaber, og hvordan du sikrer dig dette.

Jeg deler mine indsigter omkring, hvordan du kan finde mere glæde, ro og tryghed som ny mor ved at handle og prioritere ud fra dine ønsker og værdier.
Camilla Willumsen
Underviser & formidler

moderskaber foto1

Kontakt:

mail: willumsen@moderskaber.dk


Website: 
http://moderskaber.dk/

 

   
(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize