Du er her:min barsel»Fødsel | min barsel

Fødsel Besvaret

Kære jordemoder 

Jeg har termin på mandag, hvilket jo er lige om lidt. 
De sidste 14 dage har jeg været plaget af mange smerter, mest i lænden. Tiltagende og konstant smerte. Fredag aften fik jeg regelmæssige veer, 5-7min mellem og god styrke. Næste morgen var de væk. Natten til søndag lå jeg så med veer igen, men med 5min mellemrum. Jeg er anden gangsfødende, så jordemoderen på fødegangen bad mig komme ind. Da vi køre afsted, havde jeg veer med 3min mellemrum, fin styrke, men stadig på et niveau der var tåleligt. Da vi kommer ind på fødegangen og jeg bliver undersøgt, bliver vi sendt hjem. Intet var i gang. 
Jeg har haft stærke smerter i lænden de sidste par dage, næsten ikke til at holde ud. Men stadig ingen veer. Jeg er udmattet, træt og kan ikke kapere flere dage med disse smerter, som også påvirker nattesøvnen. Jeg har ikke sovet i flere dage. 
Mit spørgsmål er så, om jeg er på vej mod fødslen?

 

 

 

 

 •  Spurgt 2 år siden  •  af Sasja

1  Svar

 


Hej kære Sasja

Undskyld det sene svar til dig.  Måske du har født?

Din ubeskrevede oplevelse lyder som opstart på fødsel, der i min optik kan vare dage, uger således. Men som i systemet desværre ikke varetages eller ses således.

Jeg forstår hvis du har stået udmattet og alene og havde brug for at blive passet på, det har alle gravide med sådan en opstart brug for.

Så helt kort svar, ja, det er tegn på fødsel, jeg håber du fik /får den hjælp du har brug for

Kærligst Sophia

 

Besvaret 2 år siden  •  af Sophia Puck
Redigeret 2 år siden

Log venligst ind for at besvare