Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Spørg jordemoderen»Spørgsmål og svar»graviditetskvalme | min barsel

graviditetskvalme Besvaret

Kære Sophia

Jeg er voldsomt ramt af graviditetskvalme. Har du nogle råd mod kvalmen, som du ved virker?

Der er jo mange gode råd i omløb: B12 vitamin, ingefær, kiks på sengekanten, og meget andet. Har prøvet lidt af det hele, synes jeg, men det tager kun toppen af kvalmen. 

Hvorfor reagerer kroppen med kvalme når man er gravid. Det virker underligt, og er meget invaliderende. 

Takker på forhånd, vh

Dia

 •  Spurgt 1 år siden  •  af Dia

1  Svar

Hej Kære Dia

Tak for din mail.

Kvalme er super invaliderende og jeg håber du snart får lindring.

I min optik handler kvalme om frygt og modstand. Når vi har kvalme er det kroppens måde at afskære kroppen fra hovedet, fordi der er noget i kroppen som føles skræmmende eller uhåndterbart.

Gode spørgsmål at stille dig selv er hvordan har du det med at være gravid? Er det overvældende, skræmmende, ukontrollertbart, fantastisk, vidunderligt og måske det hele på en gang? Hvad der det du føler du er ved at "brække dig over"?

Måske det slet ikke har noget med graviditeten at gøre, men fordi du er gravid nu er du mere sensitiv til det, der ikke nære dig.

Det kan være rigtig godt at arbejde med din jordforbindelse. Få fødderne i græsset hver dag. Selvom det lyder sjovt, er det også rigtig godt at kramme træer. Få frisk vind i kinderne og dybe vejrtrækninger helt ned i maven.

Se om du kan forestille dig at du puuuuuster kvalmen ud eller gir alt det, der er ubehageligt i dig til jorden, mens du står med bare tæer.

For mig er det, ovenstående kvalme handler om, og så er der, derudover selvfølgelig de råd du allerede har prøvet. Hvis du har brug for hjælp til at komme ned i kroppen og komme din kvalme til livs er du meget velkommen til at skrive til mig for en session på kontakt@sophiapuck.dk

Jeg ønsker dig det bedste
Sophia

Besvaret 1 år siden  •  af Sophia Puck

Log venligst ind for at besvare