Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere

Undersøgelse Besvaret

Hejsa. 

jeg er 30 snart 31 år og har på 15 måneder haft 4 aborter. De 3 af dem er sket omkring uge 5+3 og den sidste var jeg ca 6+6 da jeg begyndte og bløde. 
Kan man blive tjekket for om jeg fejler noget siden jeg bliver ved med at abortere? De fleste læger siger jo at det er helt normalt, men synes måske ikle det er normalt at abortere 4 gange, når jeg som udgangspunkt er sund og rask, jeg ryger ikke, drikker meget lidt, er ikke overvægtig osv. 

vi er blevet videresendt til fertilitetsbehandling, men vores problem er jo ikke at vi ikke kan blive gravide, det er jo "bare" at jeg ikke kan holde på det. 

i så fald er det så ens læge man skal snakke med som kan videresende mig eller hvordan? 

 •  Spurgt 3 måneder siden  •  af Caabyn

1  Svar

Hej kære du

Tak for dit spørgsmål.

Tak fordi du holder fast i sandheden om, at du kan blive gravid, for det kan du og tak fordi du undre dig over hvorfor ikke graviditet bliver siddende. Det er ikke “normalt” men fortæller noget om at noget i din krop skal balanceres.

For mig lyder det som om at din cyklus skal balanceres.

Hormonet progesteron, der er højst sidst i cyklus og som skal sikre en god tyk slimhinden hvor graviditeten kan vokse fra, er formentligt, ikke højt nok - og måske er østrogen for højt..

Det kan have noget at gøre med stress, tidligere brug af hormonprævention og mere. Og man kan gøre noget ved det. Jeg vil anbefale dig at tale med en der gennem en holistisk forståelse, kan guide dig til at balancerer dine hormoner og din cyklus således, at dit udgangspunkt for din graviditet er en stærk, god og næret slimhinde og din graviditet bliver siddende.

Kærligst Sophia

Besvaret 2 måneder siden  •  af Sophia Puck

Log venligst ind for at besvare