Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Nyheder»Børn med autisme har mest aluminium i hjernen
fredag, 09 september 2022

Børn med autisme har mest aluminium i hjernen

Skrevet af 

Professor Christopher Exley og hans team fra Keele University i Staffordshire hævder, at hjerner hos børn som var diagnosticeret med autisme havde ekstraordinært høje niveauer af aluminium. 

Tilføjelse efter publiceringen: Efter denne artikel er blevet publiceret, har kilden der bliver linket til nederst, trukket sin artikel tilbage. Andre eksperter, har nu stillet spørgsmålstegn til Professor Christopher Exley's videnskabelige tilgang. Se bl.a. her: https://www.theguardian.com/education/2021/feb/09/keele-university-accepting-funds-for-researcher-who-shared-vaccine-misinformationPå grund af sin alsidighed, er aluminium det næst mest anvendte metal i verden, kun overgået af stål.

Vi bliver dagligt bombarderet med aluminium gennem en bred vifte af produkter. Mange af vores vacciner, fødevarer, medicin, babyprodukter, kosmetik, rengøringsmidler og endda møbler indeholder aluminium. Det sker på trods af, at aluminium er alment kendt som et meget giftigt stof som udgør en potentiel sundhedsfare (ifølge New Jersey Department of Health and Senior Services). Solcreme til baby kan indeholde aluminium. Når det påføres barnet i form af spray, kan aluminium inhaleres og bl.a. trænge igennem næseslimhinden og direkte til hjernen (på samme måde, som indtagelse/sniffe en bane af amfetamin.

Professor Christopher Exley som forsker i aluminium har sammen med sit team fra Keele University i Staffordshire netop afsluttet et studie hvor de har undersøgt hjernevævet på mere end hundrede børn, hvoraf de 5 havde autisme. Ifølge Exley indeholdt hjernevævet på de børn, der havde en diagnose af autisme, langt de højeste niveauer af aluminium. Faktisk var det de højeste niveauer som holdet nogensinde havde set med undtagelse af patienter, der havde en diagnose af Alzheimers sygdom.

Mikroskopi-undersøgelser gjorde det muligt for holdet at identificere, hvor aluminiummet var i hjernevævet. Når holdet kiggede på hjernen hos personer med autisme, fandt de noget som de aldrig havde set før i andre menneskelige hjerner, de fandt nemlig frem til, at størstedelen af ​​aluminiummet faktisk var inde i cellerne.

 

Hvor kommer aluminiumet fra?

Aluminium-holdige stoffer er meget almindeligt i nogle vacciner, hvor det anvendes som såkaldte adjuvanter, det vil sige hjælpestof. Så her bruges aluminium som et element, som får immunsystemet til at reagere kraftigere på vaccinen.

Aluminium-adjuvans tilsættes for at få en immun-reaktion på en inaktiveret (dræbt) vaccine.... en "vaccine-forstærkning".
Kviksølv i form af Thiomersal (kan staves på mange måde) tilsættes, som et konserveringsmiddel (men er nu udfaset af vacciner i Danmark)
 
Fælles for Aluminium og kviksølv er, at det er neurotoksiske stoffer.Exley er bekymret over aluminium-indholdet i vacciner. Før han påbegyndte denne undersøgelse, havde Exley troet, at der ikke var noget sikkert alternativ til aluminium som adjuvans i vaccinationer. Men siden han begyndte at studere aluminium i forhold til autisme har hans holdning ændret sig.

Han mener, at lægerne skal tænke sig meget omhyggeligt om, hvem der modtager en vaccine, som omfatter en aluminium adjuvans, og uddyber:

"Fordi jeg har set de samme celler som ses på injektionsstedet, bærer aluminium ind hjernevævet hos personer, der er døde med diagnosen autisme, vil jeg nu sige, at vi skal tænke grundigt over, om vaccinen er en livreddende vaccine eller ej. Hvis det ikke er tilfældet, skal man ikke modtage en vaccine med en aluminium adjuvans. Resultatet af aluminiums toksicitet er simpelthen afhængig af hvordan det akkumuleres i menneskeligt væv. Det er så biologisk reaktivt, at det kan forstyrre mange, mange biokemiske veje. "

Studiet blev delvis finansieret af Children's Medical Safety Research Institute (CMSRI), som er en organisation, hvis medlemmer i mange år har troet, at aluminium har været årsag til neurologiske lidelser.

Deres formål er at belyse de signifikante stigninger i løbet af de sidste 30 år, der har været i immun-, inflammatoriske og kognitive forstyrrelser hos børn og voksne, der spænder fra astma og neuro-udviklingsmæssige lidelser til fremkomsten af ​​tidligere sjældne men alvorlige autoimmune sundhedsforhold og aldersrelaterede lidelser i nervesystemet. 

Kilde: medium.com: New study: Massive Aluminum levels in Autism brains, is this the smoking gun for vaccines?