Min Barsel
Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere

Du er her:min barsel»Sundhed»Hvad er homøopati?
 
 

Hvad er homøopati?

Skrevet af 
Homøopati har været brugt i omkring 200 år. I Europa er homøopatien særlig udbredt i Tyskland, England og Frankrig. De seneste opgørelser fra udlandet viser, at ca. 75% af alle tyske læger og 70% af alle franske læger jævnligt ordinerer homøopatiske lægemidler og, at det 2. mest solgte lægemiddel i Frankrig er et homøopatisk middel. 

I dag anvendes homøopati over store dele af verden af både læger, naturlæger og dyrelæger og mest af alt anvendes homøopati i de små hjem, da flere og flere får øjnene op for de fine dråbers særlige effektivitet. Samtidig har dråberne ingen bivirkninger.

Homøopatisk medicin er lægemidler fra mineral-, plante,- og dyreriget, som ved hjælp af en særlig metode, der kaldes potensering, bliver stærkt fortyndede. Ved indtagelse af disse stærkt fortyndede dråber gives der en medicinsk impuls til kroppens immunforsvar. 

Der er meget vi kan gøre selv - uden årelange uddannelser og dyre kurser
Vi kan alle - med en smule viden om homøopati, behandle en lang række dagligdags problemer.

Feber er for eksempel noget de fleste får på et tidspunkt og det er en naturlig del af vores immunforsvar. Med et homøopatisk middel kan vi gøre feberen mere lempelig og harmonisk, samtidig med, at vi forbygger feberkramper.

I stedet for at slå feber ned med smertestillende håndkøbsmedicin, som er at modvirke vores naturlige immunforsvar, så kan vi støtte kroppen til at komme gennem feber og sygdom, ved at styrke kroppen og hjælpe den i dens naturlige processer, og dermed komme ud på den anden side med styrket immunforsvar og bedre helbred. 
 

Hvornår kan man særligt have gavn af at bruge homøopati? 

Hvis du opsøger en homøopat, det kunne være den anerkendte homøopat Finn Nørlev, har du nu muligheden for at få en grundlæggende og dybdegående viden om homøopati.

Finn Nørlev er blandt andet antroposofisk heilpraktiker og antroposofisk terapeut og har udgivet flere bøger, blandt andet; "Homøopatisk husapotek" og "Homøopatisk Repertorium".

I sine bøger og foredragsrækker kommer han blandt andet ind på: 

Børnesygdomme og vaccinationer, her handler det om, hvad du selv kan gøre hvis du ikke har vaccineret dine børn, hvordan behandler du så børnesygdommene, når de optræder? Og også: Hvad kan du gøre inden du lader dine børn vaccinerer, for at styrke dine børn til det? Hvad kan du gøre efter vaccination og her også hvordan behandler du vaccineskader?
Almene sygdomme, her handler det om hvordan vi selv behandler de dagligdagssygdomme, der optræder fra tid til anden hos de fleste, f.eks. forkølelse, influenza, hovedpine, forstoppelse, roskildesyge og meget andet som kan betegnes som noget vi alle, eller nogen i vores familie, løber ind i.
Allergi, her er tale om alle former for allergi, som er et stort problem for mange i vores samfund. Der er tale om fødevare-allergier, pollen-, parfume-, altså alle de allergier som bliver mere og mere udbredt i dag.
Særlig sensitivitet, dette er et emne som der bliver talt meget om for tiden. Mange mennesker i dag oplever at blive overstimuleret af sanseindtryk, som giver problemer både fysisk og følelsesmæssigt. Her er der meget man kan gøre med homøopati.
Fertilitet, det handler om før, under og efter. Hvordan forbereder du kroppen til graviditet og hvad kan du gøre hvis du har svært ved at blive gravid? ( f.eks. hvis du har PCOS).

Hvordan støtter og styrker jeg kroppen under graviteten og giver barnet de bedste forhold, samt behandler scener som optræder undervejs, som kvalme, ødemer m.m.? Hvad med bagefter? Amning, brystbetændelse, hjælp til baby-problematikker, som kolik og meget mere.

Se mere om Finn Nørlev, hans hustru Dorthe V. Nørlev og deres praksis Lille Hammershus


 HERUNDER FINDER DU DIN PRIVATE JORDEMODER, DIN DOULA, DIN SCANNINGSKLINIK M.M. - UANSET HVOR DU BOR I DANMARK.

PRIVAT JORDEMODER
DOULA
GRAVIDITETSSCANNING
FØDSELSFORBEREDELSE
EFTER FØDSEL

 
Cron Job Starts