Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Log på

Log ind til din KLUB-MB konto

Brugernavn *
Kodeord *
Husk Mig
Du er her:min barsel»Amning»Spis kokosolie når du ammer

Spis kokosolie når du ammer

Skrevet af 

Engang var det et alment udtryk når man sagde, at en baby nok skulle få det ud af modermælken, som babyen skulle bruge af gode byggesten, men i dag er opmærksomheden mere rettet mod det der ikke er gavnligt for dig og dit barn, og man hører oftere sætningen baby får alt hvad du får. - Så hvorfor ikke optimere på de gode sager?

Som du sikkert har hørt så mange gange før, så er det ikke ligegyldigt for din baby hvad du spiser når du er gravid og når du ammer. Din egen krop har også brug for at blive næret godt, sådan, at du kan holde energien og humøret oppe på andet end marsbarer og kaffelatte. 

Faktisk er det sådan, at dit indtag af fedt afspejles direkte i modermælken. Derfor er det også ekstra vigtigt, at du får rigeligt af de sunde fedtstoffer, og holder dig fra usunde fedtstoffer som transfedt, hærdet fedt og raffineret fedt som man typisk finder i færdigproduceret mad og fastfood.

Læs også: Mad og drikke når du ammer

De sunde fedtstoffer er uraffinerede planteolier og fiskeolier, men også kokosolie og olier som du finder i mandler, nødder, frø, kerner, avocado m.m.

Og det er særligt kokosolien der er den gavnlige olie i forhold til amning, da kokosolie indeholder op til 50 procent laurinsyre. Netop laurinsyre er kendt for at dæmpe virus, svamp, bakterier og parasitter. 

Laurinsyren omdannes i kroppen til monolaurin, som også findes helt naturligt i modermælk og hvis du som ammende spiser kokosfedt, øges din mængde af monolaurin i modermælken, hvilket giver en god og nærende beskyttelse til både dig og dit barn. 

Køb kokosolie her, med gratis fragt

Læs også: Svamp i brystet

 

(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize
Cron Job Starts