Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Nyheder»Unikt fødsels-forberedelses-program for par
fredag, 14 juli 2017

Unikt fødsels-forberedelses-program for par

Skrevet af 

Jordemoder Sophie Puck fra Odense har netop lagt sidste hånd på et fødselsforberedelsesprogram der fokuserer på, hvordan du og din partner kan skabe et harmonisk team omkring det nye familieliv.

Fødselsforberedelsesprogrammet; "Waouw, vi skal være forældre - Bliv det bedste team og skab magi i jeres nye familie"  er det første fødselsforberedelsesprogram i Danmark der fokuserer på både den gravide og hendes partner, - og det er meget mere end regulær fødselsforberedelse.

Det unikke ved dette fødselsforberedelses-forløb er netop, at programmet har fokus på både manden og kvinden, og på hvordan de som par, sammen, får udnyttet deres individuelle styrker og kvaliteter, så det hele går op i en højere enhed til hele familiens gode. Det handler blandt andet om at bygge familien op omkring respekt overfor hinandens forskelligheder og give hinanden plads til at byde ind med de individuelle styrker.

Som kvinde lærer du dig selv og dine egne indre kvindekræfter at kende, samtidig med, at du vil blive styrket i troen og viljen på at skabe den fødsel og det familieliv du ønsker. Som mand vil du lære at forstå din kvinde og få håndgribelige værktøjer, som du kan bruge fra første færd. Du vil finde din plads til dit barns fødsel og aktivt være deltagende i det største øjeblik i dit liv.

Som jordemoder arbejder Sophie for, at par skal opleve fødsler som noget fredfyldt, magisk og med plads til begge parter. En af Sophies fornemste opgaver som jordemoder og fødselsforbereder  er, at kvinder skal tro på og
kende deres indre visdom og føde med en følelse af, at hun er støttet, holdt og æret af den mand hun elsker og at manden skal føle sig rolig, stolt og værdsat for de unikke kvaliteter han tilfører fødslen og relationen.

"Waouw - Vi skal være forældre. Bliv det bedste team og skab magi i jeres nye familie"  sigter mod, at fødslen af et barn skal være en fælles oplevelse, hvor både mand og kvinde er inkluderet og hvor begge føler sig fuldt klædt på til deres barns fødsel, bekendte med de muligheder de har.

Programmet løber over tre gange og er for både første- og flergangsfødende. Næste hold starter 25/8.2017. Herudover er det muligt at booke individuelle forløb.

Få en forsmag på jordemoder Sophies fødselsforberedelsesprogram her, hvor du kan downloade hendes e-bog : "Waouw, vi skal være forældre - Bliv det bedste team og skab magi i jeres nye familie"

Udover fødselsforberedelse tilbyder Sophie modningsakupunktur, naturlig igangsættelse, rebozomassage, ammehjælp, og fødselshjælp.

Besøg Jordemoder Sophies profil her på Min-Barsel.dk