Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»ARTIKLER»SUPERFOOD»Løg
 
 

Løg

Skrevet af 

Utallige forsøg har påvist, at løg er fremragende til at bekæmpe kræft.

Alle løgsorter stimulerer leverens evne til at rense forskellige giftstoffer og kræftfremkaldende stoffer ud af kroppen.

Løg er meget rige på fibre, som sørger for at få affaldsstoffer ud af kroppen. Løg indeholder flere gavnlige stoffer som arbejder i synergi, dvs. fremmer hinandens virkning. På den måde hæmmer stofferne blandt andet betændelsessygdomme som gigt, astma og andre problemer med luftvejene og modvirker infektioner fra bakterier svampe og virus.

I de forskellige løgtyper, hvidløg, forårsløg, porrer, rødløg, zitauerløg osv., er der forskellige sammensætninger af stoffet flavonoider, som alle har en yderst positiv virkning på vores blodkar. Løg sænker det skadelige kolesterol, sænker blodtrykket og mindsker dannelsen af blodpropper. Desuden har løg en yderst stabiliserende virkning på blodsukkeret, og kan herved minske risikoen for livsstilssygdomme der bidrager til kroppens aldring. Løg styrker også skellettet, og indeholder et stof der modvirker udviklingen af knogleskørhed.

Forsøg at spise forskellige løgsorter flere gange om ugen. Både i den rå og i den opvarmede form. Hvidløg passer godt i mange rettter. Små børn frasorterer ofte stykker af løg fra maden, f.eks fra kødsaucen, hvis du har hakket et løg heri. Mens børnene stadig er helt små kan du rive løg, hvidløg og porrer på et rivejern og komme det i maden. På den måde bliver løget en del af deres kost.

 

 
Mere i denne kategori: « Bælgfrugter Laks »

Find en doula

  • FOR DIG DER INSISTERER PÅ EN TRYG OG MINDEVÆRDIG FØDSELSOPLEVELSE UDEN STRESS OG UNØDIGE INDGREB. DIT BARNS FØDSEL ER EN UNIK OG ESSENTIEL BEGIVENHED, OG OPLEVELSEN VIL I BÆRE MED JER RESTEN AF LIVET. DIT BARN BLIVER KUN FØDT ÉN GANG OG JEG HAR NETOP TIL FORMÅL, AT HJÆLPE DIG OG DIN PARTNER TIL AT SKABE EN TRYG, GLÆDESFULD OG MINDEVÆRDIG FØDSELSOPLEVELSE FOR JER ALLE TRE.
    Læs mere
load more hold SHIFT key to load all load all
facebook

Manatee - Desktop FloorAd