Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Nyheder»Et andet privat tilbud på Lolland, Falster og Møn
søndag, 28 august 2022

Et andet privat tilbud på Lolland, Falster og Møn

Skrevet af 

Hvis man helst vil føde på sygehus, men gerne vil følges tæt og have samme jordmoder gennem graviditeten og efter fødslen, har gravide og nybagte familier på Lolland også mulighed for at benytte sig af privat jordemoder tilbud. Trine Juul – Din private jordmoder startede for et år med at tilbyde private jordemoderydelser. Og også her kan mærkes, at der er et behov hos de gravide og nybagte forældre for mere tid, nærvær og vejledning. Trine dækker hele Sydsjælland, Lolland, Falster og Møn.   

Her er det muligt selv at planlægge sine jordemoderbesøg og få skræddersyet et forløb ud fra parrets egne ønsker og behov. Og ligeledes efter fødslen, hvor mange kan opleve udfordringer med amningen eller behov for at tale fødslen igennem.

Det er også muligt at bruge Trine Juul som et supplement til det offentlige tilbud, hvis man f.eks. ønsker individuel fødselsforberedelse, mere tid og vejledning i jordemoderkonsultationen, rebozomassage eller hjælp til amningen og komme trygt fra start som nybagt familie.

Trine kører både på hjemmebesøg og har klinik i Vordingborg. Hvis man er medlem af sygeforsikringen ”danmark”, kan man bl.a. få tilskud til jordemoderkonsultation.

Trine tilbyder også telefonkonsultationer og samarbejder både med hjemmefødselsordningen, sygehusene og sundhedsplejerskerne. Hele tiden for at skabe de bedste betingelser og trygge forløb for de gravide og nybagte familier.