Jordemoder Anne Gaia

 

 

     Privat jordemoder Anne Gaia
     Telefontorvet 1, 1. sal, 8000 Århus
      jordemoderannegaia@gmail.com
     https://www.annegaia.dk/

 

Velkommen til min jordemoderpraksis

Jeg er Anne Gaia, en erfaren jordemoder med over 10 års erfaring inden for barsel-, efterfødsels- og fødselshjælp.

Jeg har en stærk passion for at hjælpe kvinder og deres partnere igennem denne store proces og sikre, at de føler sig trygge, støttede og forberedte. Så I kan stå stærkt sammen når I bliver forældre for første gang eller igen.

Min tilgang til mit arbejde er evidensbaseret og personlig. Jeg arbejder tæt sammen med mine klienter for at sikre, at deres ønsker bliver hørt og respekteret, og jeg støtter dem i at træffe informerede beslutninger om deres graviditet/fødsel og barsel. Jeg tror på, at fødslen skal være en styrkende oplevelse for den nybagte familie, og jeg gør alt, hvad jeg kan for at hjælpe dem med at opnå denne oplevelse. 

Jordemoderydelser hos Anne Gaia

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder akupunktur og behandlinger i graviditeten til at lindre gener og forberede kroppen til fødsel.

Jeg tilbyder specialiseret graviditets-pilates til at lindre gener og styrke jer til fødslen og tiden efter. Jeg tilbyder også FødselsFlow som er specialiseret til at øge dine chancer for at få en god fødselsoplevelse. Jeg tilbyder også ammehjælp med laserbehandling af sårede brystvorter (det er en terapeutisk laser der øger helingen i sår markant og behandlingen er smertefri). 

Jeg har en omfattende viden om fødselsforløb og erfaring med både hospital- og hjemmefødsler. Jeg er opmærksom på, at ingen fødsel er ens, og jeg tilpasser min tilgang til at imødekomme de unikke behov hos hver enkelt familie.

Jeg er en støttende og opmærksom jordemoder, der altid vil være der for dig, når du har brug for det. Jeg har en rolig og tryg tilgang til fødslen og vil arbejde sammen med dig for at sikre, at du føler dig fuldstændig støttet og forberedt. Jeg vil altid være tilgængelig for at besvare dine spørgsmål og bistå dig med at træffe informerede beslutninger om dit fødselsforløb.

Så hvis du leder efter en jordemoder, der vil støtte dig igennem din fødselsrejse og sikre, at du og din familie har den bedst mulige oplevelse, så tøv ikke med at kontakte mig.

Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig og hjælpe dig med at gennemføre en tryg og støttet fødsel.
 

 
Mine jordemoder-kerneydelser

Kerneydelser: Som jordemoder tilbyder jeg en række kerneydelser, der er designet til at støtte dig igennem din fødselsrejse. Her er nogle af mine mest populære ydelser:

Akupunktur: denne behandling kan lindre mange af de gener du kan have i graviditeten, såsom graviditetskvalme, halsbrand samt øge chancen for en ukompliceret fødsel ved at modne kroppen til fødsel.

Fødselsflow og pilates: Når du er gravid er det vigtigt at du træner og styrker din krop sammen med en specialist i netop gravide kroppe. Du er i gode hænder hos der er både er uddannet jordemoder og pilatesinstruktør. 

Efterfødselsomsorg: Jeg vil være der for dig efter fødslen for at bistå med amning og give dig den støtte, du har brug for i de første uger efter fødslen. Jeg vil være tilgængelig for at besvare dine spørgsmål og bistå dig med at navigere igennem denne overgang. 

FødselsFlow hos Anne Gaia

Fødselsflow er træning for dig, der ønsker en ukompliceret, hurtigere og nemmere fødsel.

Du bliver undervist i bevægelser, der styrker, strækker og afspænder din gravide krop, og som gør dig klar til din kommende fødsel.

Under fødslen skal barnet rotere ned gennem dit bækken, og du skal presse det ud til sidst. Til FødselsFlow giver vi din krop de bedste forudsætninger for denne proces, og træningen vil være opbygget omkring tre forskellige fokuspunkter:
 

Bækkenets bevægelighed og rummelighed:
Med specifikke øvelser, der er funderet i pilates og viden om bækkenbunden og kroppens fasciesystem, forøger vi dit bækkens bevægelighed og øger pladsen i din fødekanal. Det gør vi ved at udstrække ledbånd og muskler i dit indre bækken, for at gøre det lettere for dit barn at komme gennem dit bækken. Det kan være med til at sikre en hurtigere og mindre smertefuld fødsel. 

Optimere musklerne til pressefasen: Der vil være fokus på øvelser, der træner de muskler, du skal bruge til at presse dit barn ud. De skal styrkes, og du skal også øve dig i at fornemme hvilke muskler, der skal bruges.

Afslappet krop trods vearbejde: Det, at være afslappet og afspændt i kroppen, er helt essentielt under fødslen. Derfor laver vi øvelser, der træner din evne til at slappe af i kroppen, samtidigt med at din livmoder arbejder og laver veer.  Vi træner en specifik vejrtrækning der vil aktivere dit ro-hvile system og derved gøre dig i stand til at være afslappet og i kontrol under fødslen trods smertepåvirkningen. 

Du vil blive undervist af mig, da jeg både er jordemoder og pilatesinstruktør. Foruden træningen vil jeg også give dig en forståelse af barnets placering, dets rotation i selve fødslen samt hvilken aktiv rolle, du har i fødslen. Du vil derfor også lære, hvordan du kan hjælpe din baby til at bevæge sig optimalt ned gennem bækkenet, og hvordan du kan åbne dit bækken og give plads til din baby under fødslen.

Uanset om du ønsker enkelte jordemoderydelser eller den helt store pakke med mine forskellige tilbud, står jeg klar til at hjælpe dig.  
 
Besøg mig her: https://www.annegaia.dk