Du er her:min barsel»Privat Jordemoder»Privat Jordemoder Sjælland»Privat jordemoder Mette-Marie

Privat jordemoder Mette-Marie

 Trine juul banner

 

     Privat jordemoder Mette-Marie
     Kører i hele Storkøbenhavn
      Bliv kontaktet via mail eller opkald
     https://privatjordemoder-mettemarie.dk/


 


OBS: Mette-Marie tilbyder ikke privat fødselshjælp i øjeblikket.


Tag din egen jordemoder med til fødslen - erfaren og holistisk


Vil du være sikker på at have en jordemoder ved din side, når du føler behovet for det. Vi er erfarne jordemødre med mange års samlet erfaring.

Vi mødes før fødslen i klinikken på Christianshavn eller i dit hjem, hvis du ønsker det. Dit tilbud stykkes sammen, så det passer til dine behov. Det kan indeholde jordemoderkonsultationer, fødselsforberedelse, rebozo, modningsakupunktur, barselsbesøg, ammehjælp, fødselsworkshop med fødselshjælper.

Vi står til rådighed hele døgnet fra graviditetsuge 37+0, så en af os kommer til fødslen.

Under fødslen er vi din professionelle støtte. Vi lader hospitalsjordemoderen stå for det medicinske ansvar og journalskrivningen.


Min jordemoderpraksis

Jeg ser graviditeten som et udviklingspotentiale. Det er en tid med forandringer for kroppen og livssituationen.

Jeg elsker at se, hvordan en gravid og hendes partner vokser med opgaven og mestre de store forandringer i deres liv. Det er en fornøjelse at se, hvordan frygt og bekymring ændre sig til at være parate til at møde barnet og glæde sig til fødslen.

Hvis du også vælger, at jeg skal være der til fødslen, får jeg lov at se frugten af vores samarbejde, og det er meget meningsfuldt for mig.

Jeg tilbyder jordemoder konsultationer, fødselsforberedelse, modningskonsultation, fødselshjælp og ammehjælp tilpasset dine behov.

 

Jordemoderkonsultationer

Jeg tilbyder jordemoderkonsultationer, hvor vi har god tid til at fokusere på din specifikke situation og dine behov. Jordemoderkonsultationer indeholder også måling af blodtryk, stix af urin, mærke på barnets størrelse og position i maven og lytte hjertelyd.Fødselsforberedelse

Gennem individuel tilpasset fødselsforberedelse vil vil arbejde sammen om at forberede dig og din fødselshjælper til fødslen. I får viden og konkrete redskaber som rebozo, massage og akupressur til at håndtere veerne.

Jeg hjælper Jer med, hvordan I skaber det bedste fundament for en ukompliceret spontan fødsel. Og redskaber til at håndtere, hvis der skulle opstå komplikationer undervejs.

Du kan se mere om min fødselsforberedelse her


Barselsbesøg og ammehjælp

Barselsbesøg kan indeholde hjælp med amning, emotionel støtte eller praktisk hjælp i hjemmet. Jeg hjælper med at afkode barnets signaler og kommer med tips og tricks til vellykket amning, til at afhjælpe mavekneb hos babyen eller hvad dit behov måtte være.

Som jordemoder er jeg ekspert i amning og har hjulpet mange kvinder med at amme deres babyer på den bedst mulige måde. Amning kan være udfordrende i starten, men jeg vil støtte dig igennem hele processen, så du kan få succes med amningen.

Jeg tilbyder individuelle ammekonsultationer, hvor vi kan arbejde på at identificere eventuelle udfordringer og give dig redskaber og teknikker til at løse dem.

Jeg vil sikre, at du har de nødvendige færdigheder og viden, du har brug for, til at amme på en effektiv måde og støtte dig igennem eventuelle udfordringer, du måtte støde på i amme-processen. Jeg vil også være der for dig efter fødslen, når du har brug for yderligere støtte og vejledning.


Modningskonsultation

Forbedr dine chancer for at gå spontant i fødsel og undgå en igangsættelse. Er du efter uge 40+0 og begynder at blive nervøs for om, du ender med at blive tilbudt en igangsættelse af din fødsel, så er en modningskonsultation noget for dig. Eller hvis du er plaget at graviditetsgener, der gør det vanskeligt at nyde den sidste del af graviditeten.

Jeg undersøger, hvordan dit barn ligger. Lytter hjertelyd. Hvis du ønsker det, kan jeg løsne hinder. Hindeløsning foregår ved, at jeg undersøger dig indvendigt. Hvis din livmodermund er moden til det, kan jeg føre en til to fingre ind i livmoderen og løsne de fosterhinder, der er klistret fast på livmoder væggen. Det frigør hormonet prostaglandin, som kan hjælpe til at kroppen modner og går spontant i fødsel.

Vi har en samtale om, der er nogle forhold, der gør, at du ikke føler dig helt parat til, at barnet kommer endnu.

Jeg kan give dig modningsakupunktur og rebozo masssage. Rebozo er et sjal, der bruges til øvelser, der kan afspænde, løsne og frigøre oxytocin. Og kan derfor være et godt redskab til at gøre kroppen moden til at gå spontant i fødsel. Jeg har mange års erfaring med brugen af rebozo i mit arbejde.

Partneren eller en anden pårørende vises modningsakupressur, som I kan fortsætte med efter vores møde.

Min erfaring og ekspertise

Jeg har 20 års erfaring, og har hjulpet over 1000 kvinder med at føde både på hospitalet og i deres eget hjem.

Jeg er uddannet jordemoder i 2003. Har arbejdet på store fødesteder i Danmark og små fødesteder i Norge. Jeg har vagter i Region H’s hjemmefødselsordning. Jeg er i øvrigt tilknyttet som vikar på Roskilde Fødeklinik.

Jeg har undervist i fødselsforbredelse i FOF. I vandgymnastik i Taastrup. På Roskilde Fødeklinik. Jeg har undervist på engelsk i små hold med 2 par.

Jeg har siden 2005 brugt rebozo i mit arbejde. Både i graviditeten og under fødslen, og jeg bruger også akupunktur i mit arbejde.

Jeg har selv født 2 af mine 5 børn hjemme.

Hvis du vil vide mere om mine ydelser eller ønsker at booke en konsultation, er du velkommen til at besøge min hjemmeside på https://privatjordemoder-mettemarie.dk/.

Jeg ser frem til at høre fra dig og støtte dig igennem din graviditet og fødsel.