Du er her:min barsel»Privat Jordemoder»Privat Jordemoder København»Jordemoderkonsulenterne

Jordemoderkonsulenterne

 

 

 

    Jordemoderkonsulenterne
    Højskole Alle 4, 2770 Kastrup
     info@jordemoderkonsulenterne.dk
     +45 24 25 70 10  -  +45 20 96 43 86  
    https://jordemoderkonsulenterne.dk

 

Velkommen til Jordemoderkonsulenterne som er stiftet af jordemødrene Henriette Madsen og Mianne Christensen. Sammen med vores landsdækkende jordemoderteam tilbyder vi jordemoderydelser til virksomheder og private. Vores værdigrundlag er baseret på tillid, gennemsigtighed og høj kvalitet – altid med de gravide i centrum.jordemoderkonsulenterne

Jordemoderkonsulenterne blev grundlagt i 2018 og vores team af dedikerede jordemødre er vokset i takt med at efterspørgslen på jordemoderydelser både til private og virksomheder er steget.

Hos Jordemoderkonsulenterne ønsker vi at være den troværdige, nærværende og professionelle sparringspartner for dig der har behov for jordemoderydelser med høj faglighed, erfarne jordemødre og tryghedsskabende rammer. Vi er opmærksomme på det psykologiske aspekt i forbindelse med graviditet, fødsel og barsel både for dig og din partner. Vores mål er at hjælpe jer med at finde hinandens ressourcer, så I har de bedste forudsætninger for at komme styrket og nærværende gennem den store proces, det er at blive en familie.


Aquagym for gravide

Hos os kan du træne sikkert og trygt som gravid på vores svømmehold for gravide. Vi tilbyder vandgymnastik i varmtvandsbassin, som er ideelt til en behagelig og skånsom træning for din gravide krop. Holdet er placeret centralt på Amager, Fussingsvej 15, 2300 København S.

På holdet vil vores jordemoder guide dig og resten af holdet igennem en blid træning med fokus på bækken og vejrtrækning. Du vil blive instrueret i stabiliserende øvelser for hele kroppen i varmtvandsbassinet og få masser af fødselsforberedende information undervejs.

Efter hver træning vil der være afspændingsøvelser, hvor jordemoderen vil lære dig, hvordan vejrtrækning kan hjælpe dig under fødslen. Holdet er lille med maksimalt 12-15 deltagere, så der er god mulighed for at stille spørgsmål og tale med jordemoderen undervejs.

På grund af den store interesse i holdet, anbefaler vi, at du melder dig til hurtigst muligt for at sikre din plads. Du kan booke din plads her

 

Videoer og live-stream

I samarbejde med BabySam og Cellaviva har vi lavet en række fødselsforberedende videoer, som du kan se på vores hjemmeside. Vi har gennem flere år afholdt jordemoderfaglige foredrag ved BabySams Klar-Parat-Baby-arrangementer og messer i deres butikker og vi nyder altid at komme ud og være sammen med gravide over hele landet.

Vi mener, at alle gravide skal have gratis adgang til brugbar information om fødslen, og derfor har vi udviklet disse videoer i samarbejde med vores partnere.

På BabySams Instagram kan du se eller gense den række af de fødselsforberedende live-streams vores jordemødre har lavet gennem de seneste år.


Samarbejdet med Cellaviva

Jordemoderkonsulenterne varetager Cellavivas danske afdeling, hvor vi, udover at informere om stamcellers potentiale også tager til fødsler over hele Danmark og opsamler stamceller fra navlestrengen for de familier som ønsker det. Interessen for opbevaring af stamceller til potentiel sygdomsbehandling i fremtiden er stigende og den omfattende og lovende forskning på området bidrager til at flere og flere familier ønsker at have et privat depot af stamceller hvis behovet for behandling skulle opstå. Du kan læse mere om stamcellers potentiale og bestille din Cellavivabox med udstyr her https://cellaviva.dk/


Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du eller din virksomhed har brug for en snak om hvordan vi kan hjælpe jer bedst muligt. Vores fornemmeste opgave er at skræddersy den unikke løsning som netop I har brug for.

info@jordemoderkonsulenterne.dk

Telefon 20964386 eller 24257010

www.jordemoderkonsulenterne.dk