Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tigerspring»Tigerspring - uge 5

Tigerspring - uge 5

Skrevet af 

Dette tigerspring kaldes "Sansningernes verden". Fra at opleve verden i utydelige sort-hvide og grå toner, ser din baby nu en verden fuld af farver og oplever nu også en voksende bevidsthed i forhold til sine omgivelser. Din baby er især blevet  opmærksom på lyd- og synsindtryk

Det er en voldsom omvæltning for din baby. Det kan give en ret kraftig reaktion i form af hjerteskærende grådanfald, og måske har din baby også  svært ved at finde ro, sover dårligt, og spiser måske heller ikke så meget. 

  • Du kan hjælpe din lille tiger med masser af omsorg og nærhed.
  • Find slyngen frem, og hav dit barn hos dig. 
  • Syng for dit barn, lige nu er din baby meget opmærksom på din stemme.
  • Giv dit barn mulighed for at blive ammet lidt oftere i denne tid. Det giver tryghed.

Efter dette udviklingsspring vil din baby virke mere årvågent og opmærksomt, og du vil måske føle det som om dit barn er vågnet op! Det vil nu være mere interesseret i sine omgivelser, kigge længere på ting, smile mere, og være mere vågen end tidligere.

Læs E-bogen Mit livs største tigerspring af Charlotte Heje Haase - Mødre i dag bliver bombarderet med "gode" råd, løftede pegefingre, forbud og påbud, og det kan være svært at finde sin vej i junglen af holdninger og meninger. Charlotte Heje Haase, nybagt førstegangsmor, stiller sig i front med sin personlige beretning fra barslen, med alle sine usikkerheder, sin sårbarhed, bekymringerne og lykkestunderne, der kendetegner den første tid som mor.


Læs om tigerspring i uge 8
Læs om tigerspring i uge 12
Læs om tigerspring i uge 19
Læs om tigerspring i uge 26
Læs om tigerspring i uge 37
Læs om tigerspring i uge 46
Læs om tigerspring i uge 55

 

Skrevet af