Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tigerspring»Tigerspring - uge 19

Tigerspring - uge 19

Skrevet af 

I dette tigerspring oplever din baby en verden af begivenheder og barnets evne til at forstå verden bliver mere detaljeret

Din baby er mere fysisk aktivt nu, både kropslig og verbalt. Måske kan dit barn nu selv række ud efter en ting, putte den i munden eller lægge den fra den ene hånd i den anden. Og måske kan dit barn nu lave flere advancerede lyde? 

Måske kan dit barn trille fra ryggen og om på maven og omvendt og er måske endda også ved at gøre klar til snart at kravle ved at løfte sig på hænder og fødder eller prøve at skubbe sig fremad?

I hvert fald er det det der venter Jer om ganske kort tid. Dit barn vil også snart strække armene ud for at blive taget op og reagere på sit navn. 
 

  • Et aktivitetscenter med diverse spejle og rasleting er voldsomt interessant nu. (Sørg for at lægge din baby på maven).
  • Et lunt bad med badeting er også lige sagen. Måske efterfulgt af lidt masage.
  • Nyd fortsat din babys pludrende historier og tal til din baby om alt hvad I foretager Jer. Det udvikler dit barns interesse for sprog og kommunikation. Det er også nu, at du kan begynde at knytte enkelte tegn-til-tale fagter på dit sprog.
  • Gå på opdagelse sammen og kig på ting, tag tingene op og lad din baby studere - din baby er ekstrem nysgerrig nu.

Læs E-bogen Mit livs største tigerspring af Charlotte Heje Haase - Mødre i dag bliver bombarderet med "gode" råd, løftede pegefingre, forbud og påbud, og det kan være svært at finde sin vej i junglen af holdninger og meninger. Charlotte Heje Haase, nybagt førstegangsmor, stiller sig i front med sin personlige beretning fra barslen, med alle sine usikkerheder, sin sårbarhed, bekymringerne og lykkestunderne, der kendetegner den første tid som mor. 

Læs om tigerspring i uge 5
Læs om tigerspring i uge 8
Læs om tigerspring i uge 12
Læs om tigerspring i uge 26
Læs om tigerspring i uge 37
Læs om tigerspring i uge 46
Læs om tigerspring i uge 55

 

 

Skrevet af