Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»Artikler»Sundhed»Ørebørn og naturlige muligheder for behandling - Interview med Rikkeliva Holm
 

Ørebørn og naturlige muligheder for behandling - Interview med Rikkeliva Holm

Skrevet af 
Jeg interviewer holistic nutritionist, homeopath og gaps practitioner Rikkeliva Holm om ørebørn. Vi taler om en række af de mange effektive alternative behandlingsmuligheder der findes ved problemer med ørene hos børn. 

Rikkeliva Holm fortæller blandt andet at udelukkelse af komælk (samt komælksbaserede produkter som indeholder mælkeproteinet kasein, som smør og fløde mv) fra kosten er helt essentielt, når børn har problemer med ørene. 

Dette er en kendt sag blandt alternative og komplementære behandlere og bakkes op af blandt andre ørelæge Per Bennicke, der har skrevet bogen ”Hjælp dit ørebarn”.

Den lille interesse der er for ørelæge Per Bennickes eksperiment med udelukkelse af mælk fra kosten hos ørebørn ægrer mig, da hans resultater er fantastiske. Han har blandt andet udtalt: 

“Først da jeg begyndte at anbefale total udelukkelse af ko-mælksprodukter fra kosten i kortere tidsrum, begyndte der at ske noget: Det var helt tydeligt, at en stor del af børnene fik det bedre, både hvad angik luftsvejsgener, incl. mellemørekatar-tendensen, som fordøjelsessymptomer.
Her i Danmark har vi 2 ørelæger, som arbejdede efter disse principper, og vi har sammenlignet vore resultater og fundet, at godt 50 pct. af “vore” børn, behandlet med simple diæt-omlægning, nemlig minus mælkeprodukter, undgik operation (dræn i ørene). 
(SUND SKEPSIS, Hovedland, 2006) 

Jeg taler også med Rikkeliva Holm om brugen af probiotika og homøopati ved øreproblemer. Derudover forklarer Rikkeliva hvorfor formen på børns eustatiske rør betyder, at de lettere får betændelse i mellemøret end voksne.Pssst! Kunne du tænke dig at få sparring af Rikkeliva Holm? 

Så hop over i Klub MB og stil hende et spørgsmål

 

Læs også: Ørebørn. Stop fejlbehandling!
- Et debatoplæg af Camilla Willumsen og osteopat D.O. Marlon Buriti.


Læs også: Mellemørebetændelse og mælk


*  *  *

Husk, at når du har spørgsmål til sundhedsrelaterede emner under graviditeten og til efter fødslen, - og senere i forhold til dit barns kost, motorik og øvrige trivsel, kan du altid spørge vores eksperter, hvor blandt andet vores naturopath Rikkeliva Holm svarer på spørgsmål om ernæring og sund kost til dig og din baby, kostilskud og naturlig handling af diverse sundhedproblemer - f.eks. eksem, astma, allergi, refluks, hyppige infektioner, fordøjelsesproblemer mv. 

Læs mere om Klub MB og om hvordan du tilmelder dig, og kan stille alle vores eksperter et ubegrænset antal spørgsmål, samt gøre brug af alle medlemsfordele, rabatter og konkurrencer. 

 

Camilla Willumsen

Camilla Willumsen er cand. pæd., underviser og formidler samt stifter af ModerSkaber.dk

Camilla arbejder for at skabe en verden, hvor kvinder får kærlig og kompetent støtte og vejledning under deres graviditet, fødsel og i de efterfølgende første år som småbørnsmor.

Camilla har de sidste ti år brugt en stor del af sin tid på at studere alternativ medicin, åndsvidenskab samt strukturelle problemstillinger, som påvirker gravide kvinder, mødre og små børns sundhed og trivsel.

De seneste år har bevidst forældreskab og præ- og perinatal psykologi optaget hende.

Se mere på ModerSkaber/facebook

Hjemmeside: www.ModerSkaber.dk
 
(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize