Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Sundhed»Ørebørn og naturlige muligheder for behandling - Interview med Rikkeliva Holm

Ørebørn og naturlige muligheder for behandling - Interview med Rikkeliva Holm

Skrevet af 
Jeg interviewer holistic nutritionist, homeopath og gaps practitioner Rikkeliva Holm om ørebørn. Vi taler om en række af de mange effektive alternative behandlingsmuligheder der findes ved problemer med ørene hos børn. 

Rikkeliva Holm fortæller blandt andet at udelukkelse af komælk (samt komælksbaserede produkter som indeholder mælkeproteinet kasein, som smør og fløde mv) fra kosten er helt essentielt, når børn har problemer med ørene. 

Dette er en kendt sag blandt alternative og komplementære behandlere og bakkes op af blandt andre ørelæge Per Bennicke, der har skrevet bogen ”Hjælp dit ørebarn”.

Den lille interesse der er for ørelæge Per Bennickes eksperiment med udelukkelse af mælk fra kosten hos ørebørn ægrer mig, da hans resultater er fantastiske. Han har blandt andet udtalt: 

“Først da jeg begyndte at anbefale total udelukkelse af ko-mælksprodukter fra kosten i kortere tidsrum, begyndte der at ske noget: Det var helt tydeligt, at en stor del af børnene fik det bedre, både hvad angik luftsvejsgener, incl. mellemørekatar-tendensen, som fordøjelsessymptomer.
Her i Danmark har vi 2 ørelæger, som arbejdede efter disse principper, og vi har sammenlignet vore resultater og fundet, at godt 50 pct. af “vore” børn, behandlet med simple diæt-omlægning, nemlig minus mælkeprodukter, undgik operation (dræn i ørene). 
(SUND SKEPSIS, Hovedland, 2006) 

Jeg taler også med Rikkeliva Holm om brugen af probiotika og homøopati ved øreproblemer. Derudover forklarer Rikkeliva hvorfor formen på børns eustatiske rør betyder, at de lettere får betændelse i mellemøret end voksne.Pssst! Kunne du tænke dig at få sparring af Rikkeliva Holm? 

Så hop over i Klub MB og stil hende et spørgsmål

 

Læs også: Ørebørn. Stop fejlbehandling!
- Et debatoplæg af Camilla Willumsen og osteopat D.O. Marlon Buriti.

Læs også: Mellemørebetændelse og mælk


Skrevet af