Du er her:min barsel»Nyheder»Ny revolutionerende bog til kommende og nye forældre
fredag, 22 september 2023

Ny revolutionerende bog til kommende og nye forældre

Skrevet af 

Camilla Willumsen har skrevet en bog, der støtter læseren i at holde fast i sig selv i mødet med omverdenen - hele vejen igennem graviditeten, fødslen og barnets første år. Den støtter også læseren i den svære kunst at møde sig selv med milde øjne - sådan som vi ønsker at gøre det med vores (kommende) børn.

Bogen Dit barn - dine beslutninger, henvender sig til alle gravide og nybagte forældre, som ønsker en blid begyndelse og indsigt i de mange gode helhedsorienterede veje, der rent faktisk findes. Den er en gavepose af relevant og brugbar information fra nogle af de dygtigste fagfolk på fødsels- og sundhedsfeltet i Danmark.

Efter selv at have været igennem to meget forskellige graviditetsforløb og fødsler og efter at have undersøgt og researchet i mange år, har Camilla Willumsen endelig udgivet bogen Dit barn – dine beslutninger i håb om at hjælpe gravide og nybagte forældre igennem en periode i livet, hvor alt bliver vendt på hovedet, og hvor man ikke altid kan forvente at få den fornødne hjælp og vejledning i det etablerede sundhedssystem.

Det er hendes ønske, at gravide og nybagte forældre her kan finde svar og eventuelt alternative veje gennem deres specifikke problematikker.

Dit barn – dine beslutninger slår ned på nogle af de allermest aktuelle problemer og dilemmaer, som gravide og nye forældre kæmper med i vores moderne samfund, for de systemer, forældre tidligere støttede sig tillidsfuldt til, er under pres og kan ikke længere give mange forældre alt det, de har behov for.

Flere og flere forældre har svære oplevelser med hospital, sundhedsplejerske eller vuggestue og står ulykkelige og magtesløse tilbage. I Dit barn – dine beslutninger får de kærlige, helhedsorienterede løsningsforslag, så de kan slippe skyldfølelsen, tage autoriteten tilbage og aktivt bruge systemets tilbud og skabe et godt samarbejde med sundhedsplejerske, læge og pædagog.

Alle områder belyses udogmatisk, humoristisk, kærligt og ”lige ud af posen” af Camilla Willumsen. En stor del af bogen indeholder information fra eksterne fagfolk indenfor graviditet, fødsel, småbørn og sundhed. Fagfolk og temaer er nøje udvalgt af Camilla Willumsen og har en stærk og bred relevans. Fælles for bogens deltagere er, at de har en helhedsorienteret tilgang til mennesket og byder ind med viden og perspektiver, der er et vigtigt supplement til den hjælp og information, forældre automatisk får af det offentlige, når de bliver gravide. 

I bogen bidrager blandt andet læger, psykologer, jordemødre, doulaer, komplementære behandlere, amme-eksperter med flere. 

Bogen indeholder viden om alt fra fosterets og fødslens psykologi, til information om hvordan man bedst kan få sine ønsker opfyldt på hospitalet, til hvordan man let finder de bedste kosttilskud og dygtigste komplementære behandlere. 

Dit barn - dine beslutninger er den første bog i af sin slags i Norden.

 

Om Camilla Willumsen


Camilla Willumsen Dit Barn Dine Beslutninger Min BarselCamilla er uddannet lærer og cand.pæd. og har siden sin første fødsel i 2011 været optaget af præ- og perinatal psykologi, aware parenting og fødselskultur.

Hun samarbejder med helhedsorienterede fagfolk og inspirerer og støtter (kommende) forældre til at træffe bevidste valg og prioritere det, der er vigtigst. Camilla udbyder foredrag, undervisning og rådgivning. Hendes første barn er født på Rigshospitalet og hendes andet barn er født hjemme.

Camilla tilbyder helhedsorienteret rådgivning i indrestyret forældreskab.

Se mere om Camilla Willumsen's rådgivning  Her kan du booke en online helhedsorienteret rådgivning i indrestyret forældreskab med Camilla. Du kan også købe bogen her