Du er her:min barsel»Nyheder»Forfatteren til Dit barn - dine beslutninger er klar til foredragsturné
onsdag, 22 maj 2024

Forfatteren til Dit barn - dine beslutninger er klar til foredragsturné

Skrevet af 

Camilla Willumsen er klar til at tage på turné i hele Danmark med sit inspirerende foredrag baseret på hendes bog "Dit barn - dine beslutninger". Med fokus på holistiske tilgange til forældreskab og børns trivsel, vil Camilla dele sin viden og erfaringer om, hvordan man - blandt andet, kan tage sin autoritet tilbage og stole på sine egne forældreevner.

Som kommende forælder eller som mor eller far til et mindre barn, møder man masser af dogmer og automatreaktioner om, hvad der er såkaldt normalt, og hvordan man bør tackle udfordringerne i denne vigtige livsperiode. Men hvilken start ønsker du for dig og dit barn?


Dit barn – dine beslutninger handler om, hvordan du i praksis kan tage din autoritet tilbage og begynde at stole på dine egne forældreevner. Foredraget handler også om holistiske veje, der kan styrke jeres trivsel og helbred, så du har alle forudsætninger for at give dit barn en sund og blid begyndelse.

Sundhedssystemet, svangreomsorgen og daginstitutionerne er under pres, og samtidig er en ny fødsels- og småbørnskultur under opblomstring. Dette foredrag styrker dig i at navigere i de eksisterende offentlige og private tilbud, så du kan skabe et godt samarbejde med det personale, du møder, samtidig med at du, din familie og dit barn kan få glæde af alternativer som komplementær medicin og behandling.

Foredraget tager fat på de allermest aktuelle udfordringer som gravide og småbørnsforældre kæmper med i vores moderne samfund. Camilla Willumsen byder ind med viden og helhedsorienterede perspektiver som et vigtigt supplement til den hjælp og information, forældre automatisk får, når de bliver gravide.

Camilla Willumsen kommer med en holistisk baseret indgang til forældreskabet og taler om vigtigheden af, at forældre stoler meget mere på egen intuition og på deres egne og barnets signaler.

Foredraget er for alle, der interesserer sig for alternative tilgange til forældrerollen og som ønsker råd og vejledning hertil.

Foredraget er for gravide og forældre der har børn fra 0-5 år.

Læs mere om, eller køb bogen Dit barn - dine beslutninger



Om forfatteren

Camilla Willumsen Dit Barn Dine Beslutninger Min Barsel 
Camilla Willumsen udgav i 2023 bogen “Dit barn - dine beslutninger.

Camilla er uddannet lærer og cand.pæd. og har siden sin første fødsel i 2011 været optaget af præ- og perinatal psykologi, aware parenting og fødselskultur.

Hun samarbejder med helhedsorienterede fagfolk og inspirerer og støtter (kommende) forældre til at træffe bevidste valg og prioritere det, der er vigtigst. Camilla udbyder foredrag, undervisning og rådgivning. Hendes første barn er født på Rigshospitalet og hendes andet barn er født hjemme.

Camilla tilbyder helhedsorienteret rådgivning i indrestyret forældreskab. Se mere om Camilla Willumsen's rådgivning

Du kan booke en online helhedsorienteret rådgivning i indrestyret forældreskab med Camilla og købe bogen her


Læs også: Ny revolutionerende bog til kommende og nye forældre

Læs mere om Camilla Willumsen's rådgivning