Min Barsel
Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere

Du er her:min barsel»Barnets Udvikling»Sådan skaber du en tryg tilknytning til dit barn
 
 

Sådan skaber du en tryg tilknytning til dit barn

Skrevet af 

En god og sund tilknytning er yderst vigtigt for udviklingen af et højt selvværd og følelsesmæssig modenhed.  Nogle af de kulturelle normer og samfundskrav vi har i dagens Danmark udfordrer vores muligheder for at skabe en optimal tilknytning til vores børn.

Ekspert i tilknytning og følelser Mette Carendi fortæller i dette interview, hvordan vi kan skabe en tryg tilknytning til vores børn, allerede når de er i maven.

Mette Carendi taler om, hvad vi bør ændre på på samfundsplan, og hvordan vi selv kan tage ansvar for at give vores børn en bedre og kærligere start på livet.

Hun taler om barnets store bevidsthed, og hvordan opdagelsen af dette betyder, at vi fuldstændig må ændre den måde vi behandler gravide, fødende og små børn, hvis vi ønsker at skabe en fredeligere verden.

Mette Carendi fortæller også om sin egen svære start på livet. Hvordan det har påvirket hendes eget liv og relationer, og om hvordan kærlighed kan heale os.

Se med her:Du kan finde mange flere inspirerende interviews og blogindlæg på: www.moderskaber.dk

Camilla Willumsen

Camilla Willumsen er cand. pæd., underviser og formidler samt stifter af ModerSkaber.dk

Camilla arbejder for at skabe en verden, hvor kvinder får kærlig og kompetent støtte og vejledning under deres graviditet, fødsel og i de efterfølgende første år som småbørnsmor.

Camilla har de sidste ti år brugt en stor del af sin tid på at studere alternativ medicin, åndsvidenskab samt strukturelle problemstillinger, som påvirker gravide kvinder, mødre og små børns sundhed og trivsel.

De seneste år har bevidst forældreskab og præ- og perinatal psykologi optaget hende.

Se mere på ModerSkaber/facebook

Hjemmeside: www.ModerSkaber.dkHERUNDER FINDER DU DIN PRIVATE JORDEMODER, DIN DOULA, DIN SCANNINGSKLINIK M.M. - UANSET HVOR DU BOR I DANMARK.

PRIVAT JORDEMODER
DOULA
GRAVIDITETSSCANNING
FØDSELSFORBEREDELSE
EFTER FØDSEL

 
Cron Job Starts