Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Bøger»”#Farbarsel” – et vittigt indblik i livet som far

”#Farbarsel” – et vittigt indblik i livet som far

Skrevet af 

Livet som mor på barsel er efterhånden meget vel beskrevet. Godt og vel, endda, vil mange nok sige. Men nu lever vi jo i et land, hvor flere og flere fædre tager barsel, og deres erfaringer bliver i stigende grad også formidlet.

Måske har du læst med, når Far i løbet af de sidste 18 måneder har skrevet sine herlige, ironiske og skarpe logfiler ind på bloggen #farbarsel. Hvis du har, så er du sikkert glad for at få de bedste logfiler samlet i en skøn bog med Morten Løfbjergs illustrationer. Der er naturligvis ekstra materiale med i bogen.

Hvis du endnu ikke kender #farbarsel, så skynd dig at klikke ind på bloggen – og køb bogen, der vil få dig til at hyle af grin. Uanset om du læser den på caféen, i sofaen eller på lokummet.

Bogen Farbarsel gør det på en utrolig original, lettilgængelig og ifølge forfatterens egen mening helt ukvalm måde; han følger sine egne skrivedogmer og formår dermed at undgå de fesne og alt for ordrige lovprisninger af den lille englebasse, der er genstanden for store mængder barselslitteratur. 

Et lille udklip af bogen viser hvordan:

#‎Farbarsel‬ logfil 51 
Det var ham!

Far og Barn bruger hurtig scan-selv-kasse i Føtex.
Barn prutter højlydt i klapvogn.
Alle kigger på Far. Far kigger på Barn.
Barn laver øjeblikkelig sovefinte.
Alle kigger fortsat på Far.
Far synes ikke, at hurtig scan-selv-kasse føles så hurtig længere 

#‎Farbarsel‬ logfil 3
Babysvømning

Far glæder sig helt vildt til dagens babysvømning med dyk, spræl og pomfritter.
Far kommer i tanke om, at babysvømning primært er hippie-overskudsagtige sanglege i et tis-lunt bassin alene mand, med fremmede kvinder, en knap så pæn skrigbaby, og at der ikke kan købes pomfritter.
Eller noget som helst andet godt.
Far nedjusterer forventninger, og glæder sig mere moderat.


Har du allerede læst personlige beretninger om barselstiden såsom ”Hvor lagde jeg babyen” af Julia Lahme og måske ”Mig og Nelson” af Oliver Stilling, så er #Farbarsel et must. Det er et lyn fra en klar himmel, en øjenåbner og en superpotent myntepastil i munden på dig, der gerne vil se det morsomme i hverdagen med et lille barn.


Læs mere om bogen og om Far og Barn ovre på farbarsel.dk og læs mere fra Far-Jesper her på Min Barsel, når han gæsteblogger med sit blogindlæg: Jeg skal fandme ikke på barsel! Skal jeg?  

Bestil dit eksemplar af bogen her til kr. 99,- (+ porto 30) - Kan også betales via mobilepay. 

 

Skrevet af HERUNDER FINDER DU DIN PRIVATE JORDEMODER, DIN DOULA, DIN SCANNINGSKLINIK M.M. - UANSET HVOR DU BOR I DANMARK.

PRIVAT JORDEMODER
DOULA
GRAVIDITETSSCANNING
FØDSELSFORBEREDELSE
EFTER FØDSEL