Min Barsel
Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere

Du er her:min barsel»Sundhed»En anden vinkel på fertilitetsbehandling
 
 

En anden vinkel på fertilitetsbehandling

Skrevet af 

Vi lever i et samfund hvor stress og livstils-sygdomme er stadigt stigende og hvor det etablerede system, har et meget fragmenteret og snævert syn på f.eks. fertilitets-problematikker. I Biodynamisk Kranio Sakral Terapi ser man på helheden, og hvordan man kan understøtte helheden til at være så meget i balance så muligt.

Nicolaj Jespersen er eksamineret Kranio Sakral Terapeut og har klinik i Købehavn, hvor han også assisterer og underviser i Biodynamsik Kranio Sakral Terapi for Institut for Biodynamisk Kranio Sakral Terapi

Han fortæller at Biodynamisk Kranio Sakral Terapi,  bygger på de opdagelser Dr. Sutherland gjorde i de sidste år af hans liv, hvor han bevægede sig væk fra sin tidligere tilgang til Osteopati, som var mekanisk.

Dr. Sutherland blev mere og mere overbevist om, at han ikke var den der gjorde noget. At der var en højere intelligens på spil, som benævnte Breath of Life. - At der er en bagvedliggende sundhed, som aldrig går tabt, selv når vi ikke kan mærker den. Terapeutens rolle er i følge Dr. Sutherland derfor ikke at lede efter fejl, men at understøtte sundheden og derved give plads til, at kroppens egen intelligens kan bringe den tilbage i balance.

Navnet Biodynamisk er givet til den måde at udøve Kranio Sakral Terapi, af Franklin Sills og Michael Kern og betgner den måde man udøver Kranio Sakral Terapi på. Ordet er taget fra Embryologen Blechschmidt arbejde, hvor han beskriver de Biodynamiske kræfter der organiserer liv.  

Så i stedet for at bygge på teknikker, som i den biomekaniske tilgang, er ”teknikken” i højere grad terapeutens evne til at være i et omsorgsfuldt nærvær med klienten. Et møde hvor der ikke er nogen dømmen og ingen idé om hvad der er rigtig og forkert.

Camilla Willumsen fra Moderskaber har interviewet biodynamisk kranio sakral terapeut Nicolaj Jespersen. De snakker blandt andet om, hvordan man ved hjælp af Biodynamisk Kranio Sakral Terapi, kan understøtte par der har problemer med at få børn, og hvorfor så mange mennesker i Danmark kæmper med at blive gravide.  

Camilla Willumsen

Camilla Willumsen er cand. pæd., underviser og formidler samt stifter af ModerSkaber.dk

Camilla arbejder for at skabe en verden, hvor kvinder får kærlig og kompetent støtte og vejledning under deres graviditet, fødsel og i de efterfølgende første år som småbørnsmor.

Camilla har de sidste ti år brugt en stor del af sin tid på at studere alternativ medicin, åndsvidenskab samt strukturelle problemstillinger, som påvirker gravide kvinder, mødre og små børns sundhed og trivsel.

De seneste år har bevidst forældreskab og præ- og perinatal psykologi optaget hende.

Se mere på ModerSkaber/facebook

Hjemmeside: www.ModerSkaber.dkHERUNDER FINDER DU DIN PRIVATE JORDEMODER, DIN DOULA, DIN SCANNINGSKLINIK M.M. - UANSET HVOR DU BOR I DANMARK.

PRIVAT JORDEMODER
DOULA
GRAVIDITETSSCANNING
FØDSELSFORBEREDELSE
EFTER FØDSEL

 
Cron Job Starts