Du er her:min barsel»Nyheder»Carsten Sommerskov fra Glade Børn søger gravide til nyt søvnprojekt til nyfødte og spædbørn
søndag, 10 april 2022

Carsten Sommerskov fra Glade Børn søger gravide til nyt søvnprojekt til nyfødte og spædbørn

Skrevet af 

Fra forskning ved vi, at det ufødte barn allerede kan høre lyde og mærke stemninger (sin mors) mens det ligger i maven. Så hvorfor ikke udnytte din graviditet ved tiltrængte pauser med afslappende musik, som din baby kan genkende og finde ro ved når det er født?

Er du gravid, så er her alle tiders mulighed for at deltage i et søvnprojekt, der kan optimere din nattesøvn, når dit barn er født. Søvnprojektet er ledet af Carsten Sommerskov fra Glade Børn. Du er i gode hænder, for han har over 35 års erfaring med at hjælpe børn og voksne med en god søvn.

Forfatter og foredragsholder Carsten Sommerskov har beskæftiget sig med at løse børn- og voksnes søvnproblemer i over 35 år. Han er kendt som grundlæggeren af mentaltræningshistorier, der styrker børns selvværd og selvtillid, og hans teknikker bruges med succes verden over. Nu søger Carsten Sommerskov gravide til et nyt søvnprojekt, der skal gøre det lettere for spædbørn og babyer, at overgive sig til søvnen ved hjælp af afspændingsmusik som barnet har hørt allerede inde i sin mors mave. 

Carsten siger om projektet:
 - Jeg arbejder på et projekt med at få 0-6 måneder gamle babyer til at sove når moderen har brug for det (altså om natten). For at det skal kunne lade sig gøre skal moderen høre en afspænding og noget musik, mens hun er gravid i mindst en måned inden fødslen og gerne meget før. Alle materialer er gratis blot jeg får feedback på virkningen.
 - Det skal pointeres, at babyer har brug for mad og ikke kan sove igennem. Metoden er ingen trylleformular og ingen erstatning for den vigtige nærhed, tryghed og kropskontakt, som alle babyer og børn har brug for.
Metoden er optimal i forhold til, at få barnet til at falde i søvn hurtigere end ellers, og kan også bruges når moderen har brug for en pause i løbet af dagen og ikke mindst når barnet i øvrigt er ked af det.
Metoden kan med andre ord bruges som et beroligende og givtigt supplement til nærhed, tryghed og omsorg.

Tilmelding: Tilmeld dig søvnprojektet helt gratis og få alle matrialer tilsendt her