Min Barsel
Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere

Du er her:min barsel»Bøger»Tryk din baby glad med gode råd fra bogen "Tryk og Glad"
 
 

Tryk din baby glad med gode råd fra bogen "Tryk og Glad"

Tryk & glad er titlen på Katrine Birks bog om akupressur og zoneterapi til forældre med babyer og småbørn. I bogen lærer du, hvordan du selv kan lindre din babys smerter og ubehag gennem simpel massage og lette tryk. Det kan være gener som forkølelse, dårlig søvn, mellemørebetændelse og meget mere.

"Tryk og glad" er en både simpel og konkret guide til zoneterapi og akupressur, som ved hjælp af illustrede punkter, er let at gå til når ens spædbarn døjer med de mest almindelige hverdags-gener ligefra snotnæse, mavekneb og uro, til feber, eksem, og mellemørebetændelse. 

I brugsbogen "Tryk og glad" illustreres som sagt alle punkter, hvilket gør succeskriterierne for effektiv behandling ideelle, selv om man ikke har konkret viden og erfaring med akupressur og zoneterapi.

Bogen viser nemlig, hvilke præcise punkter på din babys krop, der kræver ekstra kærlig opmærksomhed for at få løsnet op for blokeringer og dermed lindre de symtomer som din baby døjer med. Du skal ikke være bange for, at komme til at gøre noget forkert, og din baby vil temmelig sikkert stornyde det ekstra nusseri som du lægger ekstra fokus på, når din baby er sløj eller urolig.

 

Ved hjælp af kærlige tryk og massage kan du altså let og enkelt lindre symptomer og ubehag hjemmefra. 

I bogen får du forklaret hvad du bør vide om sammenhænge og baggrund for punkternes virkning.

Bagerst i bogen  finder du et index over de lidelser og symptomer som bogen behandler, som henviser til de bedste akupressurpunkter.

Læs mere, og køb bogen

Læs evt også Katrine Birks artikel 5 magiske punkter mod din babys maveproblemerHERUNDER FINDER DU DIN PRIVATE JORDEMODER, DIN DOULA, DIN SCANNINGSKLINIK M.M. - UANSET HVOR DU BOR I DANMARK.

PRIVAT JORDEMODER
DOULA
GRAVIDITETSSCANNING
FØDSELSFORBEREDELSE
EFTER FØDSEL

 
Cron Job Starts