Du er her:min barsel»Artikler»Fødsel»Pia Genet Rasmussen | min barsel
Pia Genet Rasmussen

Pia Genet Rasmussen

 

 

Pia Genet Rasmussen, psykomotorisk terapeut, stifter af Mindful Moving Fødselsforberedelse og zoneterapeut med speciale indenfor graviditet og fødsler

Min baggrund for at kunne skrive for Min-Barsel.dk er, at jeg er psykomotorisk terapeut og zoneterapeut. Og så har jeg masser af efteruddannelse i bagagen inden for undervisning, graviditet, fødsler, ernæring, stresshåndtering mm.
 
Graviditet, fødsler, tiden efter fødslen og børn er mit hjertebarn, og de sidste mange år har jeg specialiseret mig inden for dette felt. Dette har blandt andet medført, at jeg har været med til at lave videoer om åndedræt, bækken, venepumpe og afspænding på den app, der hedder ´Gravid´, som Komiteen for Sundhedsoplysning og Jordemoderforeningen har udgivet i juni 2013.
 
Mit ønske er, at gravide, der går til fødselsforberedelse hos Mindful Moving, får viden til både hoved og krop. De skal have tryghed og tillid til kroppen, så de kan give slip og møde fødslen med en afspændt krop og et roligt åndedræt, der instinktivt tilpasser sig fødslens forskellige faser. Målet er, at de skal kunne føde uden frygt og med troen på, at uanset hvordan fødslen går, så har de styrken og kræfterne til at klare det.
 
Jeg er selv mor til Sebastian på 22 år og tvillingerne Sidsel og Mathias på 15 år.