Du er her:min barsel»Artikler»Bøger»Fødselsmod – brug din krop som hjælper

Fødselsmod – brug din krop som hjælper

Skrevet af 

"Fødselsmod – brug din krop som hjælper" er en fødselsforberedelsesbog, som primært handler om tiden inden fødslen og selve fødslen.

I hvert kapitel får du forfatterens erfaringer fra sit virke som underviser på fødselsforberedelseskurser, konkret information om emnet, eksempler og gode råd.

Derudover indeholder bogen øvelser og træningsforslag, så du kan passe godt på dig selv under graviditeten og gå positivt ind i fødslen med troen på, at du kan klare den. Efter endt læsning vil du være rustet til at rumme det uforudsigelige og føle dig sikker til at møde både fødslen og moderskabet.

 
 

Forfatteren Pia Genet Rasmussen er uddannet psykomotorisk terapeut med professionsbachelor i psykomotorik og afspændingspædagogik.

Pia Genet Rasmussen har stor professionel passion omkring graviditet og fødsel og er stifter af det landsdækkende fødselsforberedende koncept Mindful Moving. Hun underviser i fødselsforberedelse og efterfødsel og uddanner nye fødselsforberedelses-instruktører.

Mindful Moving er en formidling og bevægelsesform, hvor du lærer at få nærvær og opmærksomhed omkring dig selv og din krop, så du kan mærke, tolke og handle på kroppens signaler. Derudover får du kropslige og mentale redskaber til at håndtere de udfordringer, du står med i dagligdagen.

Du kan læse mere om bogen og købe den her

Skrevet af