Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»Artikler»Bøger»Fødselsmod – brug din krop som hjælper
 
 

Fødselsmod – brug din krop som hjælper

"Fødselsmod – brug din krop som hjælper" er en fødselsforberedelsesbog, som primært handler om tiden inden fødslen og selve fødslen.

I hvert kapitel får du forfatterens erfaringer fra sit virke som underviser på fødselsforberedelseskurser, konkret information om emnet, eksempler og gode råd.

Derudover indeholder bogen øvelser og træningsforslag, så du kan passe godt på dig selv under graviditeten og gå positivt ind i fødslen med troen på, at du kan klare den. Efter endt læsning vil du være rustet til at rumme det uforudsigelige og føle dig sikker til at møde både fødslen og moderskabet.

Forfatteren Pia Genet Rasmussen er uddannet psykomotorisk terapeut med professionsbachelor i psykomotorik og afspændingspædagogik.

Pia Genet Rasmussen har stor professionel passion omkring graviditet og fødsel og er stifter af det landsdækkende fødselsforberedende koncept Mindful Moving. Hun underviser i fødselsforberedelse og efterfødsel og uddanner nye fødselsforberedelses-instruktører.

Mindful Moving er en formidling og bevægelsesform, hvor du lærer at få nærvær og opmærksomhed omkring dig selv og din krop, så du kan mærke, tolke og handle på kroppens signaler. Derudover får du kropslige og mentale redskaber til at håndtere de udfordringer, du står med i dagligdagen.

Du kan læse mere om bogen og købe den her

 

Pia Genet Rasmussen

 

 

Pia Genet Rasmussen, psykomotorisk terapeut, stifter af Mindful Moving Fødselsforberedelse og zoneterapeut med speciale indenfor graviditet og fødsler

Min baggrund for at kunne skrive for Min-Barsel.dk er, at jeg er psykomotorisk terapeut og zoneterapeut. Og så har jeg masser af efteruddannelse i bagagen inden for undervisning, graviditet, fødsler, ernæring, stresshåndtering mm.
 
Graviditet, fødsler, tiden efter fødslen og børn er mit hjertebarn, og de sidste mange år har jeg specialiseret mig inden for dette felt. Dette har blandt andet medført, at jeg har været med til at lave videoer om åndedræt, bækken, venepumpe og afspænding på den app, der hedder ´Gravid´, som Komiteen for Sundhedsoplysning og Jordemoderforeningen har udgivet i juni 2013.
 
Mit ønske er, at gravide, der går til fødselsforberedelse hos Mindful Moving, får viden til både hoved og krop. De skal have tryghed og tillid til kroppen, så de kan give slip og møde fødslen med en afspændt krop og et roligt åndedræt, der instinktivt tilpasser sig fødslens forskellige faser. Målet er, at de skal kunne føde uden frygt og med troen på, at uanset hvordan fødslen går, så har de styrken og kræfterne til at klare det.
 
Jeg er selv mor til Sebastian på 22 år og tvillingerne Sidsel og Mathias på 15 år.

 
 
 
(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize