Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»ARTIKLER»SUPERFOOD»Æble
 
 

Æble

Skrevet af 

Det der gør æbler så ekstrem sunde er deres indhold af  fytokemikalier og flavonoider som påvirker hinandens virkning positivt. Det er netop denne sammensætning, dette samarbejde, der beskytter kroppen mod en lang række sygdomme. 

Æbler indeholder også phytonutrient quercitin, der forhindrer tab af LDL-kolesterol. Herved mindskes risikoen for skader på vores arterier og derved, risikoen for hjerte- karsygdomme. Pektin, som er opløselige fibre, reducerer mængden af kolesterol i blodet og er med til at rense kroppen for tungmetaller og beskytter kroppen mod type 2 diabetes.

Derfor: Spis dem i rigelige mængder, de har mange anvendelsesmuligheder.Snup et æble hvis du bliver småsulten, riv et æble over din grød, lav frugtsalat, eller bland æblestykker i en grøn salat. Din baby vil også elske en portion æblegrød, lidt revet æble over grøden, eller et stykke æble at gumle på.

 

Relaterede artikler

Mere i denne kategori: « Tomat Avocado »

Find en doula

  • Udover at tilbyde rebozo, massage, kranio-sakral terapi og akupressur under graviditet, fødsel og barsel underviser Hannah Lind Arlaud også vordende fædre i at støtte deres kvinde under fødslen med naturlig smertelindring og selv få en mere engageret og aktiv rolle.
    Læs mere
load more hold SHIFT key to load all load all
facebook

Manatee - Desktop FloorAd