Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Nyheder»SALTOs køkken - ny børnevenlig café i Hillerød til vordende og nybagte forældre
tirsdag, 07 marts 2017

SALTOs køkken - ny børnevenlig café i Hillerød til vordende og nybagte forældre

Skrevet af 

SALTO, som ellers er stedet for familieaktiviteter og fødselsforberedelse i Hillerød har længe haft en drøm om også at åbne en børnevenlig café for vordende forældre, nybagte forældre, ammende mødre og herlige poder med små fedtede børnefingre.

Nu er det en realitet: Forleden slog SALTO dørene op for SALTOs køkken for første gang. Det skete i de nye lyse lokaler på Markedsstræde 12, 3.sal i centrum af Hillerød. 

SALTOs Køkken er et frirum, hvor man kan slappe af inden eller efter et hold, et sted hvor man kan amme i ro og fred, mødes med mødre- eller fædregruppen, eller bare hænge ud og slippe let og elegant uden om frokosttilberedningen.

SALTOs formand jordemoder Ditte Aagaard fortæller om åbningen i mandags: "Det var en stille åbning, - vi holdt nemlig en meget stor åbningsreception da vi fik adgang til lokalerne for 1½ måned siden, og vi havde brug for lige at falde til i rollen som cafébestyrere uden for stort pres. Men vi fik da serveret noget morgenmad og lavet nogle supper og salater."

Hver onsdag afholdes der legestue i cafeen, og legestuen løb af stablen for første gang i går. Der blev lavet børneboogie med musik og sang. "Det var en stor succes, så vi er glade - og trætte", siger Ditte Aagaard om gårsdagens arrangement. 

SALTOs Køkken er åbent for alle.

Man er, med andre ord, altid velkommen som gæst i SALTOs Køkken, hvad enten man er tilmeldt et hold hos SALTO - eller vil deltage i et af arrangementerne i cafeen eller bare hænge ud.  

Det koster kun 10 kr. for en voksen med børn at deltage i legestue.


Mad til junior og baby

Stedet tilbyder sund og familievenlig mad. Det kan være en suppe, en let en frokost, en salat, nybagte boller, snacks, kaffe og kage mm. 


En god og 
betydningsfuld detalje er, at SALTOs køkken også tilbyder sund og børnevenlig mad, f.eks kan man frit vælge mellem 9 forskellige snacks og madvarer, så der er grundlag for en god og varieret frokost til de små.

SALTOs Køkken har også babymos til de babyer der er startet med at spise mos. Her er selvfølgelig også rig mulighed for at amme i ro og fred og for at skifte en ble. 

Hos SALTOs Køkken er der også masser af højstole og endda en microovn til at varme mælken.  Desuden har cafeen legetøj til de fleste aldersgrupper. 

SALTOs Køkken har åbent alle hverdage fra 9:00 - 14:00.