Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»Artikler»Bøger»Bliv Gravid – sådan styrker du din fertilitet
 
 

Bliv Gravid – sådan styrker du din fertilitet

Bliv Gravid – sådan styrker du din fertilitet er til dig, der gerne vil være gravid.

Hvor du end er på din fertilitetsrejse, er der noget at hente.

Her får du indsigt i, hvad du selv kan gøre for at styrke fertiliteten gennem effektive redskaber som fx fertilitetsfremmende kost, livsstil, mindset og motion. Kort sagt, det der virker.

Alligevel er det ikke altid, den hellige graviditet er velforvaret blot vi spiser efter bestemte principper, vælger svanemærkede produkter og slapper af på den helt zen-agtige måde. Diagnose eller ej – nogle gange er der dybere funktionelle ubalancer på spil. Dem kan du også læse om i denne bog.

Bliv Gravid – Sådan styrker du din fertilitet
 gør det nemt og enkelt at komme i gang med velsmagende og frugtbare opskrifter samt et enkelt og nærende fertilitetsyogaprogram. Her er (næsten) ingen løftede pegefingre, men masser af velsmag, sundhed og plads til god samvittighed. Og du bliver rustet til at styrke fertiliteten både i dobbeltsengen, i køkkenet, på badeværelseshylderne og i hverdagen i al almindelighed. Det bliver både sjovt, nærende og lækkert!

Kom igang med at styrke din fertilitet og dit velvære. Køb bogen Bliv gravid -sådan styrker du din fertilitet lige her.

Nanna Ewald Stigel

Nanna Ewald Stigel, cand. mag. og ernæringsterapeut (DET) med speciale i fertilitet.

Hun hjælper både kvinder og mænd med at finde vej i fertilitetsjunglen og genoprette kroppens balance, så den er fintunet til graviditet. 

Med afsæt i solid viden om kroppens funktioner og en holistisk tilgang til fertilitet, støtter hun par på deres fertilitetsrejse.

Nanna tilbyder individuelle forløb, workshops, gruppeforløb såvel som foredrag, ligesom hun er en fast del af underviserteamet på uddannelsen til ernæringsterapeut. 

Følg med på www.blivgravid.nu 

 

Hjemmeside: www.nannastigel.dk
 
 
 
(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize