Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Lyst og lækkert hår med silver shampoo

Lyst og lækkert hår med silver shampoo

Skrevet af 
annonce billede

Har du været gravid og har i den forbindelse oplevet, at dit hår har forandret sig? Du er ikke den eneste. Mange oplever efter endt graviditet at stå tilbage med et sæt hår på hovedet, der er langt fra dét udgangspunkt, der gjaldt inden graviditeten. Er dit hår blevet tyndt og trist efter din graviditet, kan du med fordel få piftet frisuren og selvtilliden op med afblegning af hår. Du kan lysne dit hår på en naturlig måde ved at anvende naturlig silver shampoo fra HairLust.

Fordele ved et lysere hår

En graviditet og barsel kan være hård ved kroppen og sindet. Mange oplever store forandringer i og på kroppen, og det kan være svært at genkende sig selv i spejlet, når ens udseende ændrer sig markant. Ved at afblege dit hår, kan du tilføje lys og liv til de tarvelige lokker, som trænger til et boost. Du kan tilmed snyde øjet og få det til at ligne, at du har en dejlig glød i ansigtet, når du lysner dit hår. Et lysere og mere livligt hår kan altså være et tiltrængt selvtillidsboost, når man allermest trænger til det. I de kolde vintermåneder kan et lysere hår tilmed fremkalde et sommerligt og frisk udtryk. Dette er en kæmpe gevinst for humøret, for når man fremstår mere frisk udenpå, smitter det af på, hvordan man har det indeni. Man kan altså snyde sig selv til mere energi, hvis man er tilfreds med sit ydre, og et lysere hår kan være vejen dertil. Du kan lyse dit hår med silver shampoo, og den bedste silver shampoo er dén, der både lysner og plejer.
 

Silvershampoo

Mange, der har forsøgt sig med hårblegning, har nok prøvet, at håret ender med at få en trist gullig eller orange farve. Før at en afblegning synes naturlig, kræver det ofte mange lange og dyre ture til frisøren. En silver shampoo er en billig og nem måde at lysne håret derhjemme, og resultatet er tilmed et smukt og lysnet hår uden gulligt skær. Men hvad er en silver shampoo imidlertid? En silver shampoo er en lilla shampoo, der lysner håret og fjerner dé varme undertoner i håret, der giver håret dets gule og orange nuancer. Der findes også silvershampoos til brunetter, men hvor en silver shampoo til blond hår er lilla i farven, er en silver shampoo til brunetter blå. Når du skal vælge den rette silver shampoo, er det en god idé at kigge efter udgaver med keratin, der plejer håret, og uden sulfater, som blot udtørrer hår og hovedbund. 

Læs mere om HariLust's produkter: Hårtab efter graviditet og amning

 

Gode råd til brug af silvershampoo

Når du bruger din silver shampoo, er det en god idé at bruge den ad to omgange, hvor første omgang masseres godt ind i hovedbunden og næste omgang masseres ud i spidserne. Skyl derefter grundigt med varmt vand. For det bedste og sundeste resultat anbefales det at afslutte med silver balsam. Balsammen skal sidde i håret i et til tre minutter. Lad dit hår lufttørre efter vask. Hårvask er altid hårdt for håret, så væn dig selv og dit hår til kun at blive vasket to til tre gange i ugen.


 
Skrevet af HERUNDER FINDER DU DIN PRIVATE JORDEMODER, DIN DOULA, DIN SCANNINGSKLINIK M.M. - UANSET HVOR DU BOR I DANMARK.

PRIVAT JORDEMODER
DOULA
GRAVIDITETSSCANNING
FØDSELSFORBEREDELSE
EFTER FØDSEL