Du er her:min barsel»Nyheder»Vind e-kogebogen: Jul med Hjertet - opskrifter på en velsmagende og sødmefuld jul uden sukker, mælk og korn
søndag, 08 december 2013

Vind e-kogebogen: Jul med Hjertet - opskrifter på en velsmagende og sødmefuld jul uden sukker, mælk og korn

Skrevet af 

Kunne du tænke dig at nyde en sundere jul uden brug af sukker, kunstige sødemidler, korn og mælk? - Vel at mærke uden at gå på kompromis med smagen!? Så har du nu muligheden for at  vinde e-kogebogen "Jul med hjertet". 

I bogen introduceres et sundt alternativ til de klassiske juleopskrifter mens smag og nydelse bliver ved med at være i højsædet.

I bogen finder du alt til den søde juletid lige fra andebryst med rødkål, alamande, brunkager, æbleskiver, konfekt og gløgg, til de mere utradiotionelle opskrifter som chai latte på mandelmælk og choko-mint kugler. Der er også spændende alternativer til julefrokostbordets nydelser. Feks. opskrifter på sildevarianter, karrysalat, stenalderbrød, knækbrød, ost og meget mere.

Der udloddes ialt 3 e-kogebøger. Du deltager ved at skrive til Konkurrence@Min-Barsel.dk. Der vil blive trukket lod: Tirsdag den 17. december 2013. Vinderen får direkte besked over mail.

Læs mere om bogen her

Rikkeliva Holm er holistisk detox terapeut og coach. Hun arbejder med kvinder der drømmer om mere overskud til sig selv og sin familie i en travl hverdag. Rikkeliva er mor til Bella fra 2011. Læs mere på www.rikkeliva.com

Jeanette Kjeldgaard er holistisk detox coach. Hun blogger om mad uden sukker, korn og mælk på www.madiharmoni.dk. Hun har også udgivet kogebogen ”Fødselsdag i harmoni” og har flere på vej. Jeanette er mor til Bastian fra 2008 og Maja fra 2010. 
Sammen har de www.moderskabet.dk